2777
2789
عزیزم من اهل مطالعه ام،دلیل نمیشه چون دین تایید کرده پس حتما درسته،خیلی چیزا تو دین سفارش شده که اگه ...

من از دین حرف نزدم عزیزم من از کتاب خدا حرف زدم وقتی حتی تو قران از جنگ بین بنی اسرائیل و پناه گرفتن اونا تو مسحدالاقصی گفته این چیزا خیلی کوچیکه شما درسته انسان و اشرف مخلوقاتی اما خالقت پروردگاره پس هرجییییی ک تو کتایش فرموده حقیقت محضه همون علمی ک ازش صحبت میشه نیمی بیشتر رو از کتاب خدا استخراج کردن

من از دین حرف نزدم عزیزم من از کتاب خدا حرف زدم وقتی حتی تو قران از جنگ بین بنی اسرائیل و پناه گرفتن ...

عزیزم این به دروغ بزرگه که گفتن انسان اشرف مخلوقاته،اخه اشرف مخلوقات کی میاد جنایات ما آدم ها رو بکنه؟ قرآن انجیل تورات ووووو همشون نوشته انسانن که به دروغ گفتن کتاب خداست، نکات علمی که تو قرآن گفته شده توشون اشتباهم داره عزیزم،در ضمن اگه حرف شما درست باشه به جای تدریس کتب علمی چرا نمیان قرآن رو تو دانشگاه های علمی و مهندسی و پزشکی درس بدن،عزیز دلم همش دروغه،فقط نقد های مثبت چند تا آدم عجیب غریب رو نخون، برو نقد های منفی رو هم مطالعه کن،همیشه دو روی سکه رو ببین

قانونی که حق ابرازعقیده و اعتراض را از مردم بگیرد،دشمن مردم است،حال این قانون چه در کتابی نوشته شده باشد چه در جامعه ای به شکل فرهنگ در آمده باشد،به کودکتان بیاموزید که تفکراتش را آزادانه بیان کند بدون آنکه در هراس قضاوت احمق ها باشد،چرا که یکی از اصول رستگاری ،بیان آزادانه تفکرات است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.