2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من قبول دارم شدیدا 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 
تو چیزی ک ایشون میگن انجام بده روزه شک دار نگیر

حرفم و نظرم همونه که گفتم !

تو مهمونی جلوی خود آدم بلند میشن اسفند دود میکنن انگار تو نشستی فقط بقیه رو چشم بزنی 

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
چقدر نا امید کنندست که توی این عصر هنوزم این افکار وجود داره 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ این دنیا ه ...

عزیزم شما کلام قران و حدیث ک در باب امیرالمومنین هستن رو انکار میکنید؟

مگه شما میدونی چشمت شوره😂هرجور راحتی

اصلا پیامم رو نخواندی درست . برگرد دوباره بخون دوستم .

اتفاقا چون میدونم چشمم شور نیست و حسادتی به زندگی احدی ندارم بهم بر میخوره که یارو بلند میشه جلوی آدم اسپند دود میکنه .

شما هم دوستم کمی آروم باش 🙂🙂🙂🙂 

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
اصلا پیامم رو نخواندی درست . برگرد دوباره بخون دوستم . اتفاقا چون میدونم چشمم شور نیست و حسادتی به ...

گلم من کاملا درست خوندم شما گاهی خودت نمیدونی ک انرژی دیدت منفیه! بازم نظرشما محترم😘