بازم قبول ندارم، حس میکنم ادمای شکست خورده ای اند که فقط بلدند مشکلاتشونو گردن دیگران بندازن
قانونی که حق ابرازعقیده و اعتراض را از مردم بگیرد،دشمنمردم است،حال این قانون چه در کتابی نوشته شده باشد چه در جامعه ای به شکل فرهنگ در آمده باشد،به کودکتان بیاموزید که تفکراتش را آزادانه بیان کند بدون آنکه در هراس قضاوت احمق ها باشد،چرا که یکی از اصول رستگاری ،بیان آزادانه تفکرات است
شوهرم ظهر نصف سرمایشو داد یه تک پوش واسه من البته قصدش سرمایه گذاری، به زور دستم کرد الان اینقد میتر ...
عزیز دلم برو مشاور همچین چیزی وجود نداره، شما دچار وسواس و هراس فکری هستی، تک پوشتم جای امنی بذار تا نگران نشی
قانونی که حق ابرازعقیده و اعتراض را از مردم بگیرد،دشمنمردم است،حال این قانون چه در کتابی نوشته شده باشد چه در جامعه ای به شکل فرهنگ در آمده باشد،به کودکتان بیاموزید که تفکراتش را آزادانه بیان کند بدون آنکه در هراس قضاوت احمق ها باشد،چرا که یکی از اصول رستگاری ،بیان آزادانه تفکرات است
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اصلا پیامم رو نخواندی درست . برگرد دوباره بخون دوستم . اتفاقا چون میدونم چشمم شور نیست و حسادتی به ...
بله منم اصلا اعتقادی به چشم زخم ندارم، واقعا یک جور بی فرهنگیه که متاسفانه طرف اصلا متوجه اشم نیست، اینطور ادما هم در بیشتر موارد شکست خورده اند و هم هراس دارند و تمایل دارند قصور خودشونو گردن دیگران بگذارند
ما یه درخت آلو داشتیم پربار بود خیلیییییی یسال یکی از فامیلامون اومد نگاش کرد گفت اوففففف چه درختییییی فرداش برگاش خشک شدن شکوفه هاش ریختن کلا اون سال هیچی میوه نداد
🤔 https://article.tebyan.net/105786/چشم-زخم-از-منظر-قرآن چون احتمال دادم کتابش رو نداشته ب ...
عزیزم من اهل مطالعه ام،دلیل نمیشه چون دین تایید کرده پس حتما درسته،خیلی چیزا تو دین سفارش شده که اگه عمل بهش بشه خیلی آسیب به جامعه وارد میشه
ما یه درخت آلو داشتیم پربار بود خیلیییییی یسال یکی از فامیلامون اومد نگاش کرد گفت اوففففف چه درختییی ...
عزیز دلم درختتون کرم ساقه خوار یا ریشه خوار داشته احتمالا پیوندیم بوده،روالش همینطوره بعد چند سال یهویی خشک میشه،اون بیچاره تقصیری نداره که فقط تعریفش با انقضای درختتون تو به زمان بوده
آها شاید شما راست بگید ولی درختمون قبلش پراز شکوفه بود و سرسبز تازه اون سال فقط میوه نداد سالای بعدش ...
اها فهمیدم،درختتون تو دوره گلدهی کمبود پتاس و ازت داشته،به خاطر همین اینطور شده،الو درخت حساسیه