2777
2789

ما الان مسأجر هستیم و بدم نیست 

البته خوب گرونی بحثش جداست 

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کنم نود درصد اول ازدواج مستاجر باشن ،مهم اینه توانایی اجاره کردن و اجاره دادن داسته باشن ،

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

نه عزیزم منم دو سه سال مستاجر بودم اما ثابت چون رفت و امد کم بود اجاره به موقع دادیم و بعد هرچی داشتیم فروختیم خونه خریدیم.به مردت بستگی داره که خوش قول باشه و سره موعد کرایه خونه بده یا پول جمع کن باشه و اروم باشید تا راحت چندسال یه جا ساکن باشید 

مگه همه خونه دارن؟

الان‌مستاجری ‌هم‌بخان برن‌خیلی هنر کردن با قیمت اجاره ها

اگر خود شرابی پی آب نباش                                      هر موقع که فکر ترک کردن سیگار به سرم میزنه. برای فکر کردن سیگار لازمم میشه

من خودم کسی که خونه نداشت رو قبول نمی کردم نمی گم خونمون میلیاردی می ارزه نه ولی همین خونه هم که همسرم داشت بهتر از خونه میلیاردی که مال خود آدم نباشه بستگی به روحیه و توقعات خودت داره.😊

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
ما الان مسأجر هستیم و بدم نیست  البته خوب گرونی بحثش جداست

راستش ما بهم علاقه مندیم و پدرم میگن که زوده واسه ازدواجت میترسم تنها و بدون حمایت کسی اونم مستاجر ولی درآمد متوسط به بالایی داره که تنها امیدمه خونواده اونم که امیدی نیس انگار😅

راستش ما بهم علاقه مندیم و پدرم میگن که زوده واسه ازدواجت میترسم تنها و بدون حمایت کسی اونم مستاجر و ...

چن سالت مگه؟ ۲۲ سالت؟ اوووه من ۲۱ سالم بود ازدواج کردم کجا زوده برات خواهر 

مستأجری هم اصلا اشکالی نداره اخر جوانی که بخواد روی پای خودش باشه اولش همینه 

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز