2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به خودت داره چه روجیه ای داشته باشی..من دارم عذاب میکشم... با اینکه تو یکی از بهترین مجل های تهران خونه سه خوابه گرفتم... راجته خونه و شوهرم درامدش خوبه...

ولی خیلی دوست داشتم حتی 70 متر بود ولی خونه خودم بود.. کابینت ها بابا میل خودم میزدم و کاغذ دیاری که خودم دوست دارم....

نمیتونی تغییر بدی تا میای به یه محل و خونه عادت کنی باید پاشی بری جای دیگه.....

من عقل الانم بود قبول نمی کردم.... تازه با گرون شدن خونه پیشرفت هم میکردیم....

ولی خیلی ها مستاجرن و راضی

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
چن سالت مگه؟ ۲۲ سالت؟ اوووه من ۲۱ سالم بود ازدواج کردم کجا زوده برات خواهر  مستأجری هم اصلا اش ...

منم فک نمیکنم زود باشه شاید پدرم به خاطر زیاد بودن خواستگارا یکم حساسه اینم که میخوامشم جلو راهمون سنگ میندازن

منم فک نمیکنم زود باشه شاید پدرم به خاطر زیاد بودن خواستگارا یکم حساسه اینم که میخوامشم جلو راهمون س ...

باباها کلا حساسن منم بابام نمیذاشت ولی چون پسر دوست مامان بود همسرم مامانم راضی کرد بابام رو 

به نظرم مامانت باید بابات رو راضی کنه 

دختر اخر باید بره حالا چه زود چه دیر

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢

ماهم مستاجریم پدرم دراومد بسکه اسباب کشیدم ولی این ازشانس زیبا وقدم خوبمون بود ک توه خونه ای میرفتیم فوری فروش میرفت😂 ان شاءلله سال دیگ خونه روتحویل میگیریم،خونه داشتن عالیه ولی ملاک نیست،بابام درموردشوهرم تحقیق کرد وفهمیدیم بیخیال نیست وپس انداز میکنه باباهم نداشت خودش همه خرجای عروسیو مجبوربودبده ،خونه نداشتن درکل جزء گزینه های نیست ک بگی عیب طرفه 

کاش یه بابا پنجعلى جیبى داشتم تا هر وقت یکى میخواست نصیحتم بکنه مى خوابوند دهنش😃
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز