2777
2789
عنوان

بچه تنها

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 56 پست
خواهر من بعد از جدایی دخترشو اورد پیش خودش و هیچ کم و کسری هم نذاشت براش . ولی الان بعد ده سال واقعا ...

یعنی خواهرت پشیمونه دخترشو آورده پیش خودش چرا آخه دختر من تنها تنها اونم تو تابستان تو خونست دوست عزیز چه خاکی تو سرم بریزم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یعنی خواهرت پشیمونه دخترشو آورده پیش خودش چرا آخه دختر من تنها تنها اونم تو تابستان تو خونست دوست عز ...

بله . میدونید نگهداری و تربیت بچه کار فوق العاده سختیه . پدر و مادر من همه موارد ارامش و راحتی رو برای خواهرم و دخترش فراهم کردند . دختر خواهرم ده سالشه و از زمان تولدش عملا با پدرش زندگی نکرده . اما ذاتش از اونه . اذیتی که خواهرم از جانب همسرش می شد رو تو این ده سال دخترش سرش پیاده کرد و همیشه مایع ناراحتی و عذاب بوده برای خواهرم . نمیدونم چطور بگم . منظورم اینه : ببین بچه ای که اصلا زیر دست پدرش نبوده اما تمام خصلتای پدرش رو به ارث برده همونقدر که اون پدر اذیت کرده اون بچه هم اذیت میکنه و هیچوقت ممنون دار مادرش نخواهد بود که عمر و جوونیش رو به پای اون ریخته که همیشه طلب کار هم هست که پدرم هرچی بود تو باید باهاش میساختی.

اینم بگم که خواهر من پیش وجدانش هیچ ناراحتی نداره که کم و کسری ای برای حفظ زندگیش گذاشته باشه از بخشش مهریه تا اینکه خودش کار کنه و خرج زندگی رو بده و .... .  اما نشد و کارش به طلاق رسید .

چرا تنها بودی نمی ترسیدی به نظر تو مشکلی برا دخترم پیش نمیاد

نه 

دخترت ماشاالله بزرگ شده 

بالخره باید یادبگیره 

پس فردا که رفت دانشگاه شاید مجبور شه بعضی موقعها غروبا تنها بیاد اونموقع از ترس سکته میکنه « خدایی نکرده »

من نمیدونم شما چه شرایطی دارید از تجربه خودم گفتم . شما باید همه جوانب رو بسنجید درسته که در مقابل بچه تون مسئولید اما باید ببینید میتونید از پسش بربیاید . خیلی سختی ها پیش روی شما هست. چه اینکه بیاریدش پیش خودتون چه اینکه بزارید پیش پدرش. اما خودتون رو هم در نظر بگیرید .شما در قبال خودتون هم مسئولید . 

نه  دخترت ماشاالله بزرگ شده  بالخره باید یادبگیره  پس فردا که رفت دانشگاه شاید مجب ...

عزیزم کمی دلداریم دادی ممنونم عزیز دلم یعنی خیالم راحت راحت باشه دیگه قربانت برم آخه من به خاطر این تنهایی دخترم داشتم می مردم

عزیزم کمی دلداریم دادی ممنونم عزیز دلم یعنی خیالم راحت راحت باشه دیگه قربانت برم آخه من به خاطر این ...

😘😘😘😘😘

فقط کاری نکنی که ۲۴ ساعته تنها باشه 

ادم چند ساعت از روز باید کسی پیشش باشه چند ساعتم نه باید تنها باشه

من نمیدونم شما چه شرایطی دارید از تجربه خودم گفتم . شما باید همه جوانب رو بسنجید درسته که در مقابل ب ...

عزیز دلم به خاطر بیماریش نمی تونم از پسش بر بیام از طرفی هم تنها بودنش تو خونه عذابم میده تو رو خدا راهکار بده عقلم به جایی نمی رسه

عزیز دلم به خاطر بیماریش نمی تونم از پسش بر بیام از طرفی هم تنها بودنش تو خونه عذابم میده تو رو خدا ...

شما که خودت میگی از پسش برنمیام پس به اوردنش پیش خودت فکر نکن . از طرفی اگر راهی هم برای برگشت به زندگیت نمونده خودتو نسوزون بخاطر بچه ات . تو هم ادمی و حق زندگی داری . اما ببین میتونی از مادر شوهرت بخوای زمانای تنهایی بیاد پیشش یا اینکه شکایت کنی که شوهرت براش پرستار بگیره . با این مضمون که خودت استطاعت مالی نداری اما شوهرت هم بچه با این شرایط رو میزاره تنها و درست نگهداری نمیکنه . باید بررسی کنی ببینی راه این چنینی داری یا نه؟