بچه ها من قهرم دو ماهه به خاطر خیانت شوهرم حالا دیروز فهمیدم که شوهرم دخترم رو تو خونه تنها می ذاره و می میره سر کار و خونه مادر شوهرم نمی ذاره من تهرانم و اونا شهرستان حالا به نظر شما تنهایی رو بچه من اثر می ذاره یا نه دارم دیووووونه می شم بابامم نمی ذاره بچم و بیارم از طرفی نمی تونم سر خونه و زندگیم برم حالا همش می ترسم دخترم تنها تو خونه افسردگی بگیره از طرفی شوهرم بی مسئولیتترین مرد دنیاست چیکار کنم
آره چن سالته؟ من 28خودمم رفتم اون نیومد دنبالم من منتظرم بچهامو عروس کنم الان 9سالشونه تا اون موقع پس انداز کنم برای خودم جدا شم که بچهام ضربه نخورن بوخدا آدم خودشو جا بچها بزاره گناه دارن تو اگه شوهرت خیانت میکرد واگذار میکردی به خدا پا رو دلت میزارن میمونن با بچت دیدی خونه بابا که سخت ره چون آدم او آجر اولو نداره من شوهرم هم معتاده هم دست بزن هم رابطه جنسی صفر هیچی هم خونه فقط برا نهار میاد شب دوازده شب میاد حالا کارش دامداری پول میده ولی بدی هم زززززیاد داره ولی تماااااام من باهاش حرف نمی زنم قبلا باهاش حرف میزدم یه چیزی میگف داغون میشدم الان با بچهام تنها می خوابم و برای خودمون زندگی میکنیم وشاد هستیم چون میدونم بدونه اینا نمی تونم شاد باشم پس سختیشو تحمل میکنم
ارررررره تازه خواهرش زن دادشم بوده فوت شده الان داره بابام. آن قدر اذیت میکنه شوهرم داره از خواهرش طرفداری میکنه نمی دونی چقدر من ساکت وامیستم وگرنه بیرونم میکنه من یازده سال ازش کوچکتر آنقدر خوشکلم ولی شانس ندارم😔😔😔