2821
2789
عنوان

بچه تنها

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 56 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشکال نداره بهش زنگ بزنم می ترسم دلش برام تنگ بشه و گریه کنه

اگه زنگ نزنی بدتره. فکر میکنه فراموشش کردی. حتما با یه مشاور کودکان اوتیسمی هم مشورت کن

تاریخ اولین سالروز تولد پسرمه. میشه برا سلامتیش صلوات بفرستید. ممنونم
یعنی رفتی سر زندگیت

آره چن سالته؟ من 28خودمم رفتم اون نیومد دنبالم من منتظرم بچهامو عروس کنم الان 9سالشونه تا اون موقع پس انداز کنم برای خودم جدا شم که بچه‌ام ضربه نخورن بوخدا آدم خودشو جا بچها بزاره گناه دارن تو اگه شوهرت خیانت می‌کرد واگذار میکردی به خدا پا رو دلت میزارن می‌مونن با بچت دیدی خونه بابا که سخت ره چون آدم او آجر اولو نداره من شوهرم هم معتاده هم دست بزن هم رابطه جنسی صفر هیچی هم خونه فقط برا نهار میاد شب دوازده شب میاد حالا کارش دامداری پول میده ولی بدی هم زززززیاد داره ولی تماااااام من باهاش حرف نمی زنم قبلا باهاش حرف میزدم یه چیزی میگف داغون میشدم الان با بچه‌ام تنها می خوابم و برای خودمون زندگی می‌کنیم وشاد هستیم چون میدونم بدونه اینا نمی تونم شاد باشم پس سختیشو تحمل میکنم

عزیزم چه زندگی سختی 

ارررررره تازه خواهرش زن دادشم بوده فوت شده الان داره بابام. آن قدر اذیت میکنه شوهرم داره از خواهرش طرفداری میکنه نمی دونی چقدر من ساکت وامیستم وگرنه بیرونم میکنه من یازده سال ازش کوچکتر آنقدر خوشکلم ولی شانس ندارم😔😔😔

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز