2777
2789
عنوان

زندگی من...

139 بازدید | 19 پست

من یه دختر 22 سالم که قدم کوتاهه و خیلیا با نگاه تمسخر امیز بهم نگاه میکنن اما من حتی یک درصد برام مهم نیست.همیشه تلاش میکنم معلم هستم کیک درست میکنم درامد دارم برای خودم به تازگی وارد کار خیاطی شدم و در کل یک ادم پرتلاش و مستقلی هستم و به خودم تکیه دارم.پدرم شاغل هست تو بیمارستان اما من دوست دارم دستم تو جیب خودم باشه پدرم همیشه ازم حمایت میکنه و هوامو داره و کمکم میکنه.حالا من اینجا یه مشکلی دارم که مادرم همیشه هرکاری میکنم مسخره میکنه سرزنش میکنه هیچوقت تشویقم نکرد هرررررر کاری که کردم حتما باید یه عیبی روش میذاره نه تنها کمکم نمیکنه تشویقم نمیکنه بلکه سرزنش هم میکنه و براش مهم نیست که اصلا موفق بشم یانه اما حالا من کاریش ندارم و برام مهم نیست اما این رفتاراش اذیتم میکنه حتی جلوی دیگران منو کوچیک میکنه و غرورمو میشکنه منم هیچی جلو بقیه نمیتونم بگم که مادرم جلو دیگران بی احترام نشه اما اون متوجه نیست و فقط به فکر خودشه واقعا رفتارهای غیر قابل تحملی داره نه میتونم ازش دور بشم نه اخلاقشو درست میکنه.و همیشه با رفتارهاش نه فقط منو بلکه پدرم و خواهرامو ناراحت میکنه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا.مگه اینجور مادری هم داریم؟

آره داریم بخدا خودمم باورم نمیشه میگم چجوری یه مادر میتونه اینجوری باشه من خودم خیلی برای کلمه ی مادر ارزش قائلم و سر تعظیم فرود میارم در برابر مادرهای خوب و محترم

عزیزم عروس خواهر من خیییلی قدش کوتاهه و لاغرم هست!! راستش پسر خواهرمم قدش کوتاهه تقریبا.. نمیدونم از کجا همو پیدا کردن!! دوس بودن بعد یکی دوسال ازدواج کردن .. الانم دو قلو حاملست!! انشالله شمام یکی بیاد تو زندگیت خوشبخت بشی .. منکه ازدواج خوب رو دوس دارم .. اینم بگم خودمم مجردم

نظرمو قبول نداری کلا ریپ نزن
آره داریم بخدا خودمم باورم نمیشه میگم چجوری یه مادر میتونه اینجوری باشه من خودم خیلی برای کلمه ی ماد ...

اگه دستت به دهنت میرسه مستقل شو.بدترین مجازات برای عزیزامون گرفتن خودمون از اوناس.

نه همیشه،موقت

اسی معلم چی هستی الان که مدارس بسته شده حتما همش تو خونه ای دهوات میشه با مامانت منم اولای قرنطینه کلی با مامانم جنگ و دعوا داشتیم از بس همو می‌دیدیم از صبح تا شب