2777
2789
عنوان

زندگی من...

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 19 پست
اسی معلم چی هستی الان که مدارس بسته شده حتما همش تو خونه ای دهوات میشه با مامانت منم اولای قرنطینه ک ...

من معلم زبانم وقتی تعطیل شد شروع کردم کیک درست کردن چون از بیکاری بدم میاد ولی خوب تو خونه بودم اونم منتطر فرصت که دعوا کنه و جالبش اینجاس که همیشه فکر میکنه ما مقصریم همیشه با خودمون میگیم هم من هم بابام و خواهرام مگه ما چه بدی در حقش کردیم همیشه سوالمون اینه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوش بحالت که از قدت راضی هستی من هم قدم کوتاه و همیشه هنوز تو فکر بلندی قدم و دلم میخواد قدم بلند باشه چجوری از خودت راضی هستی ؟من خیلی دوست دارم از خودم راضی باشم 

تا در طلب گوهر کانی کانی ، تا در هوس لقمه نانی نانی  ، این نکته رمز اگر بدانی دانی : هر چیزی که در جستن آنی ، آنی
خوش بحالت که از قدت راضی هستی من هم قدم کوتاه و همیشه هنوز تو فکر بلندی قدم و دلم میخواد قدم بلند با ...

راضیم چون سالمم عقلم سالمه اونقد داشته هام زیاده که قدکوتاهیم در برابر اونها خیلی ناچیزه میتونم شاد باشم بخندم زندگی کنم سالم و بدون مشکل قدم میزنم میتونم راحت نفس بکشم و خیلی از چیزهایی که دیگران ازش محرومن من دارم بخاطر همین خداروشکر شکر میکنم حتی بخاطر قد کوتاهم 

راضیم چون سالمم عقلم سالمه اونقد داشته هام زیاده که قدکوتاهیم در برابر اونها خیلی ناچیزه میتونم شاد ...

ممنون 🙏🏻🌸

تا در طلب گوهر کانی کانی ، تا در هوس لقمه نانی نانی  ، این نکته رمز اگر بدانی دانی : هر چیزی که در جستن آنی ، آنی