2777
2789
عنوان

باردار با تجربه ها بیاااااین

78 بازدید | 15 پست

سلام من ۷روزه از پریودم گذشته هرچی بی بی چک میزارم منفی میشه😭😭درد زیرشکمی ام دارم حس میکنم پریود شدم و تهوع دارم تهوع ام امروز نسبت ب روزای دیگه ام زیاد بود اگ حامله نیستم چرا تهوع دارم😐اگه حاملم چرا بی بی چک نشون نمیده مسئله اینست چیکارکنم؟

برو ازمایش 

برای بعضی ها بیبی نشون نمیده

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی بی چک مثبت صد در صد مثبته ولی بی بی چک منفی صد در صد منفی نیست... این یه اصله گلم... ضمنا من که باردار بودم هر ماه سر موقع حالت‌های پریودی داشتم  خودمم مونده بودم این دیگه چه مدل بارداریه.

بی بی چک مثبت صد در صد مثبته ولی بی بی چک منفی صد در صد منفی نیست... این یه اصله گلم... ضمنا من که ب ...

دقیقا منم حس میکنم پریودم تا ی ذره راه میرم شکمم دردمیگیره میدوام دسشویی میگم الانه ک پریود شدم میبینم خبری نیس نمیدونم حاملم یا نه خدا کنه باشم😭😭

زود نیست الان بنظرت؟

مگه نمیگی ۷روز عقب انداختی 

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 
اره ولی میگن حداقل ۱۰ بشه نمیدونم ک😭

من ۴روز عقب انداختم 

بیبی یهاله خیلی خیلی کمرنگ افتاد شک کردم فرداش رفتم ازمایش بعد یک ساعت جواب اومد مثبت بود 

من ۴روز عقب انداختم  بیبی یهاله خیلی خیلی کمرنگ افتاد شک کردم فرداش رفتم ازمایش بعد یک ساعت جو ...

عه خوشبحالت😍امروز شرایطش نیس شنبه میرم ازمایش دعاکن برامنم مثبت شه

عه خوشبحالت😍امروز شرایطش نیس شنبه میرم ازمایش دعاکن برامنم مثبت شه

ان شاءالله مثبته فقط رفتی بسا خبر مامان شدنت رو بهمون بده  

چشم ایشالا لایکت میکنم بعد تاپیک میزنم اگ بودم نبودمم ک هیچ😢

ان شاءالله که هستی