2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم

189 بازدید | 11 پست

من ۱۱ماه سابقه بیمه دارم

تو محل کار کارفرما خیلی اذیتم میکرد و اومدم بیرون

حالا برای بیمه بیکاری رفتم قانونش سابقه ۶ماهه ولی بخشنامه اومده باید یکسال سابقه داشته باشی

یعنی بهم نمیدن

دارم میمیرم از غصه...

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

برو به کارفرمات بگو این یک ماه رو برات رد کنه خودت پولش رو بده از ماه بعد برو اقدام کن واسه بیمه بیکاری

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   
بی شعور نمیکنه

برو به همین بیمه بیکاری کارمندش بگو کمکت میکنن چون همه کارفرما ها رو میشناسن و دست کارفرماها زیر سنگشونه من با همه کارمند ها  دوست بودم  خیلی کمکم کردن

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   
برو به همین بیمه بیکاری کارمندش بگو کمکت میکنن چون همه کارفرما ها رو میشناسن و دست کارفرماها زیر سنگ ...

نه بابا بهم توهین کردن تازه

شما چقدر سابقه داشتی؟

کی اقدام کردی؟

نه بابا بهم توهین کردن تازه شما چقدر سابقه داشتی؟ کی اقدام کردی؟

الان که موقع دعوا نیست برو کارفرما یا کارمندی اداره کار رو زبون بگیر کمکت میکنند

ببین من شناسه و کارت ملی دست کارفرما بود با دعوا آمدم بیرون دیدم این بهم نمیده گذاشتم یک مدت کم البته گذشت زنگ زدم اصلا انگار نه انگار دعوا کردیم حال و احوال مودبانه و بعد گفتم بهم برگردان اونا گفت برگرد سرکار الکی گفتم باشه نرفتم 

توهم زبون بگیر کارت راه بیفته