2777
2789

دوستان اول تاپیک قبلیم و بخونین این ادامش بعد اون قضیا شب که من خواب بودم مامانم زنگ میزنه به همسرم میگه احساس میکنم دخترم یکم ناراحت طوری شده؟اونم میگه آره قهر کرده بخدا من خیلی دوسش دارم نمیدونم چرا با یه دعوای کوچیک زندگی رو ترک کرده و رفته و من امروز زود اومدم خونه گفتم شایدبرگشته باشه ولی دیدم نیومده نخواستم بیام دنبالش تا براش عادی نشه قهر کردن ولی الان زنگ میزنم قربون صدقش میرم میام دنبالش

خدایا وقتی تو کنارمی از هیچی نمیترسم....

بعد به من زنگ زده حاضر شو بیام دنبالت قط کرد

بعد اس داد بیا پایینم من داشتم حاضر میشدم که گفت نمیای برم منم نوشتم برو ولی رفتم پایین.خلاصه تا الانم قهریم و حرف نمیزنیم من الان....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثل احمقا رفتم پیشش که باهاش آشتی کنم هولم داد اونور گفت برو گمشو کسافت آشغال منم گفتی خودتی بی لیاقت جرات داری یبار دگ حرفت و تکرار کن که دگ هیچی نگفت منم اومدم تو اتاق.

من متنفرم وقتی قهر میکنم برم خونه بابام،اونم واس چیزای مسخره...شما باید معذرت خواهی هم کنی بخاطر مان ...

میگم زده میگی معذرت خواهی کنی؟به هر دلیلی جنگل که نیست به هم حمله کنیم

مثل احمقا رفتم پیشش که باهاش آشتی کنم هولم داد اونور گفت برو گمشو کسافت آشغال منم گفتی خودتی بی لیاق ...

این چه طرز حرف زدنه سر چیز الکی 

من خودم تجربه چنین دعوایی و داشتم اما فحش ندادم

یه چیزی و یادت باشه وقتی سر چیزای کوچیک قهر کنی بری خونه ی مامانت دیگه برای شوهرت عادی میشه باخودش میگه میره دو ساعت میمونه دوباره بر میگرده...ارزش خودتو نیار پایین 

بنظرتون چیکار کنم حس میکنم نقشش اینه که انقدر قهر بمونه تا بعدش بگه باید چادر سر کنی منم نمیخوام دگ چادر سر کنم از چادی سر کردن متنفرم.بنظرتون چجوری نقشش و خراب کنم؟

میگم زده میگی معذرت خواهی کنی؟به هر دلیلی جنگل که نیست به هم حمله کنیم

نخوندم زده،مانتو و پاره کرد و دیدم...درکل خونتو ترک نکن،نشانه ی ضعفه،عادت میکنه میگه کار همیشه اینه،خودش میاد.ولی فخش شماهم زشت بود.در کل دوس باشید😐

این چه طرز حرف زدنه سر چیز الکی  من خودم تجربه چنین دعوایی و داشتم اما فحش ندادم یه چیزی و یا ...

بخدا هیچوقت نرفته بودم چون دستش روم بلند شده بود دگ نتونستم تحمل کنم