2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که بچمو 5 روز تو دستگاه بود رفت مرخص کردیم برگشت تا چهل روز زردی داشت بردم دکتر ی دارو مثل ژلوفن بود داد گفت سوراخ کن دوقطره بریز نهنش خوب بشه خوب شد اسم دارو یادم نیست

برای خوشبختیم برای مشکلات خانوادم صلوات بفرستین مرسی عزیزان ♥️💋محتاجم به دعاتون 

بدنشو با شیر گاو بشور شیر خشتم بهش خیلی کم بده ولی اگه خیلی بالاست شنیدم از پشت گوش حجامت کنی خیلی زود پایین میاره

◀️تاپیک بامداد خمار▶️ گروه نارنجی🔶️ قد:۱۷۱ وزن: ۸۰⬅️ هدف:۶۵↩ به امید رسیدن به وزن دلخواه

بچه من بمیرم براش

دوماه درگیرش بود

همه راهی رفتم اخر خودش کم کم خوب شد

دوشب و سه روز بستری شد اومد پایین بعد چندروز مجدد رفت بالا

حجامت کردم قطره بیلی ناستر دادم شیرخشت دادم انگار ن انگار

اخر سر یه دکتر یه قرص داد 

دادمش کم کم اومد پایین

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 

من دخترم یه ماهشه زردی داشت اب دوتا دونه ی انار بهش دادم تند تندم شیرش دادم با مدفوع دادش بیرون

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

عزیزم اول ببریدش دکتر شاید زیاد باشه نیاز به دستگاه باشه بزارن

بعدم با عرق کاسنی بشوریدش  و سبزی پرگو یا همون خرفه رو له کنید بزارید زیر بغلش و چن ساعت یه بار دست و پاشو با عرق کاسنی بشورید 

اصلا نباید بو بخوره بهش به هیچ وجه هبچ بویی که خیلی بد میشه زردیش

اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂
نبرده دکتر میگ سفیدی چشاش زردشده این دوروزه 

خب ببرین دکتر بدونید عدد چنده

خواهرزاده من الان دوهفته است بدنیا اومده زردیش۱۵بود ی روز بیمارستان داخل دستگاه بود خوب شد

اون یکی خواهرزاده ام۱۳بود دستگاه آوردن خونه گذاشتن داخل دستگاه

گر نگهدار من آنست که من میدانم...شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌹❤😍