2777
2789
خب ببرین دکتر بدونید عدد چنده خواهرزاده من الان دوهفته است بدنیا اومده زردیش۱۵بود ی روز بیمارستان د ...

آره عزیزم بهش زنگ میزنم بخاطر کرونا نرفتم دیدنش ی شهردیگن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آره عزیزم بهش زنگ میزنم بخاطر کرونا نرفتم دیدنش ی شهردیگن

اره عزیزم زنگش بزن

ان شاءالله که عددش پایین باشه و نیازی به دستگاه نباشه

گر نگهدار من آنست که من میدانم...شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌹❤😍
دخترخواهرمه فداش شم 😘😘🤩 ب خواهرم میگم گرمیجات نخوره  شکم درد وکمردردشدید داره خواهرم

اها ببخشید متوجه نشدم منم دخترم زردی داشت دستگاه متخصص برامون نوشت اوردیم خونه زیرش ۴۸ ساعت خوابوندیم خداروشکر زردی اومد پایین 

◀️تاپیک بامداد خمار▶️ گروه نارنجی🔶️ قد:۱۷۱ وزن: ۸۰⬅️ هدف:۶۵↩ به امید رسیدن به وزن دلخواه
ب خواهرم میگم ببرش گناه داره طفلی 

عزیزم باور کن این کاری که میگم بکن تا دو ساعت بعدش رنگش برمیگرده اول انار طبیعی پیداکن جاهایی که اب انار طبیعی دارن برو ازشون یه انار فریزری بگیر دوتا دونه انار بچکون دهنش بعد با گل ختمی حمامش بدین همون روز تغییرشو حس میکنید  این کارو مادرم یه ماه پیش برا دخترم انجام داد انگار معجزه شد     

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
عزیزم باور کن این کاری که میگم بکن تا دو ساعت بعدش رنگش برمیگرده اول انار طبیعی پیداکن جاهایی که اب ...

ممنون‌عزیزم 🌹🌹🌹حتما الان باهاش تماس میگیرم‌وبهش میگم‌ مادرم پیششه ولی بلدنیس بهم گفت تونی نی سایت بپرسم‌وبهش بگم 

[QUOTE=  145876072]ممنون‌عزیزم 🌹🌹🌹حتما الان باهاش تماس میگیرم‌وبهش میگم‌ مادرم پیششه ولی بلدنیس بهم گفت تونی نی سایت ...[/QUOTE]

درکش میکنم  سر پسرم نمیدونی چه بلایی سرم اومد هر چه مادرم گفت من ترسیدم وگوش نکردم بچمو بستریش کردن روزی چند بار ازش خون میگرفتن خودم بااون همه بخیه همش سرپا بودم ۵روز تو دستگاه بود.    

ولی مادرم سر دخترم گفت دیگه نمیذارم اون همه بدبختی سرمون بیاد تازه زردیشم بالا بود 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
آفرین ب مادرت 🌹🌹🌹 خداحفظ کنه دختر رو چند وقتشه

ممنون .  یه ماه و۵روز

الهی قربونش مبارک باشه 😍😍😍😍😍

سلامت باشی فدات   

پانیذ جان حال خواهر زاده ات چطوره ؟

پانیذ جان حال خواهر زاده ات چطوره ؟

بهتر شده یکم امروز با شیر حمومش دادن بالاسرش مهتابی گذاشتن 

شوهرش سرکاره فردا میره بازار خرید کنه ببینم انارگیرش میاد 

مرسی عزیزم 🌹🌹🌹😘