2777
2789
عنوان

بوسیدن از لب

16395 بازدید | 47 پست

بچه ها با دخترخاله۱۴سالم چیکارکنم بچه اخره و عاشق بچه وچون مامانش بچه نمیاره داداش ۵ساله منو خیلی دوست داره داداشم از دوسالگی باهاش دوست شد وخیلی باهم بازی میکنن اونم هی از لب داداشمو میبوسه مثلا دوسش داره حالاکه به داداشم بیا منو ببوس داداشم از لپ میبوسه میگه نه از لب ببوس من خیلی حرص میخورم یه بارم بهش گفتم ایتکار جلوه قشنگی نداره شروع کرد  گریه من بچه دوس دارم و اینا مامانم دعوام کرد هیچی نگو ولی واقعا دلیلشو نمیفهمم بچه ها من حساسم یا باید باهاش برخورد کنم

کاربری سوممه:) من خاک خورده سایتم از 94اینجام من پشمای صاحبمم خودش از عجایب نی نی سایت ریخته

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😟😟نذارين خب 

بهش بگين خوشتون نمياد از اينكار 

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

باهاش خیلی صمیمی شده ومن اینو دوس ندارم به نظرم فکر بچرو مشغول میکنه با این رفتار

کاربری سوممه:) من خاک خورده سایتم از 94اینجام من پشمای صاحبمم خودش از عجایب نی نی سایت ریخته

برخوردکن

بوسیدن ازلب بچه ینی تجاوز

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀