2777
2789
عنوان

بوسیدن از لب

| مشاهده متن کامل بحث + 16412 بازدید | 47 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برخورد کن خودشو زده ب موش مردگی

مگه میشه نفهمه کارش بده ۱۴ سالشه قد دایناسور شده

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
😟😟نذارين خب  بهش بگين خوشتون نمياد از اينكار

یه بار گفتم چنان الم شنگه ای به پا کرد ننه من غریبم بازیی کرد که نگو من چه تقصیری کردم داداش کوچیک ندارم من گفتم من که داداشمه از لب نمیبوسمش

کاربری سوممه:) من خاک خورده سایتم از 94اینجام من پشمای صاحبمم خودش از عجایب نی نی سایت ریخته

من مادرشوهرم بچه های کوچیکو اینجور مینکه.انقدر بدم میاد ک نگو اصلا غیر بهداشتیه

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم
باهاش خیلی صمیمی شده ومن اینو دوس ندارم به نظرم فکر بچرو مشغول میکنه با این رفتار

اره دقیقا ، بوسیدن لب جز حریم شخصیه ، داداشت بزرگ تر بشه توقع داره بقیه رو از لب ببوسه یا ببوسنش

مامان دوتا فندق هستم ❤❤

بچه ها با اینکه کوچیکن و به صورت غریزی از این چیزا بدشون میاد من داداشم کوچولو بود هنوز یک سالش نشده بود لبش رو میبوسیدم صورتش رو میبرد عقب و چنگ مینداخت ولی وقتی لپش رو میبوسیدم واکنشی نشون نمیداد همونجا بود که فهمیدم بدشون میاد

امضام جعل شده انگشت میزنم  
مامانش پس کجاست ؟

مامانش میگه بچم گناس داداش کو چیک نداره به روش نیارین مامانمم تورودروایسی خالم هیچی نمیگه

کاربری سوممه:) من خاک خورده سایتم از 94اینجام من پشمای صاحبمم خودش از عجایب نی نی سایت ریخته
یه بار گفتم چنان الم شنگه ای به پا کرد ننه من غریبم بازیی کرد که نگو من چه تقصیری کردم داداش کوچیک ن ...

بگو حتی اگ داداش داشتی هم نباید از لب بوسش میکردی از این ب بعد هم اصلا اسم مثلا امیر جون و از لب نبوس 

ته تهش بگو میخواستی داداش بیارن برات والا انگار مغز نداره خنگه

یه بار گفتم چنان الم شنگه ای به پا کرد ننه من غریبم بازیی کرد که نگو من چه تقصیری کردم داداش کوچیک ن ...

چه غلطا

٢.٣ بار كه به هوجي بازيش اهميت ندين متوجه ميشه 

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤