بچه ها با دخترخاله۱۴سالم چیکارکنم بچه اخره و عاشق بچه وچون مامانش بچه نمیاره داداش ۵ساله منو خیلی دوست داره داداشم از دوسالگی باهاش دوست شد وخیلی باهم بازی میکنن اونم هی از لب داداشمو میبوسه مثلا دوسش داره حالاکه به داداشم بیا منو ببوس داداشم از لپ میبوسه میگه نه از لب ببوس من خیلی حرص میخورم یه بارم بهش گفتم ایتکار جلوه قشنگی نداره شروع کرد گریه من بچه دوس دارم و اینا مامانم دعوام کرد هیچی نگو ولی واقعا دلیلشو نمیفهمم بچه ها من حساسم یا باید باهاش برخورد کنم
کاربری سوممه:) من خاک خورده سایتم از 94اینجام من پشمای صاحبمم خودش از عجایب نی نی سایت ریخته
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
من مادرشوهرم بچه های کوچیکو اینجور مینکه.انقدر بدم میاد ک نگو اصلا غیر بهداشتیه
با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم
بچه ها با اینکه کوچیکن و به صورت غریزی از این چیزا بدشون میاد من داداشم کوچولو بود هنوز یک سالش نشده بود لبش رو میبوسیدم صورتش رو میبرد عقب و چنگ مینداخت ولی وقتی لپش رو میبوسیدم واکنشی نشون نمیداد همونجا بود که فهمیدم بدشون میاد