2777
2789
عنوان

به نظرتون من مادر بدی هستم.

277 بازدید | 19 پست

من به شدت سرماخوردم. پسرمم سرما خورد بچه دیشب چند بار بالا آورد ولی خدا رو شکر صبح سر حال بود. داداشم صبح اومد بهم سر بزنه گفت بچه ببرم تا استراحت کنی اونها یک شهر دیگه هستن البته نیم ساعت راهه.

حالا زنگ زدم حالش خوبه مامانم میگه شب بمونه من سر حال شم. کار بد جنسانه ایه بچم شب پیشم نباشه. ۱۵ ماههشه.

با دایی و زندایش هم خیلی جوره‌

عذاب وجدان گرفتم بچه فرستادم.

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرت اجازه میده  نه نزار پیش خودت باشه امن تره هیچ وقت نزار شب جایی بمونه پیش هیییییچ کس البت ...

آره اونطوری که پسر خاله دختر خاله ایم

اشکال نداره عزیزم  دایی مثل پدره ادم میمونه حالت خوب شد بگو بیارن بچتو

عاشق دایشه من تنها خواهرشم اینم تنها نوه خانواده.

پیش مامانمه

من شده تا حالا مریض بودم دکتر گفته بچت پیشت نباشه گذاشتمش پیش مامانم البته خیلی نزدیکیم بهم

ما نیم ساعت راهه میترسم کرونا داشته باشم بچه بگیره

این ک نباید بچه رو تنهایی جایی بذاری درسته ولی این ب شناخت خانوادت برمیگرده. درسته پیش داییشه ولی مامانت حواسش نیس بش؟ شاید اگه ی روز منم مریض بشم نتونم از بچم مراقبت کنم بفرستمش خ مامانم. نمیگم من هرگز این کارو نمیکنم. ولی من داداش ندارم. در واقع هیچ مردی با مامانم زندگی‌نمیکنه

نگران نباش حتمان از بچت خوب مراقبت میکنن انشالله هرچه زودتر خوب بشی عزیزم

اون طوری که صد در صد. من شاغلم روزها پیششون میمونه