2777
2789
عنوان

همگی بیاین😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 108 پست
وااااااای حناق۲۴ساعته بگیری دختر😂😂😂😂😂

😂😂😂

همیشه اولین تجربه ها یا خیلی تلخ هستند یا خیلی شیرین بعد از آن اولین ها همه چیز به مرور عادی میشود شاید بزرگترین موهبتی که خداوند به انسان داشته همین قصه ی تلخ عادت است...💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم تو دستشویی با خودم اروم حرف میزنم منم وقتی بلند میشم پاهام گز گز میکنه 

تو مکالمتو با چی شروع میکنی من تا میشینم کاملا غیرارادی میگم خب تو چی فکر میکنی و مکالممون شروع میشه 😂😂😂

همیشه اولین تجربه ها یا خیلی تلخ هستند یا خیلی شیرین بعد از آن اولین ها همه چیز به مرور عادی میشود شاید بزرگترین موهبتی که خداوند به انسان داشته همین قصه ی تلخ عادت است...💔

من فقط بچه هام فکر میکنم که چیکار میکنن همیشه یکیشون میزارم تو اتاق یکیشون تو هال در اناق میبندم سعی میکنم خلاصه کنم تا اونجای که میتونم انقدر صدام میزنه یکیشون مامان مامان 

ساعت دنیایی من کوک است بالبخندتو                                     صبح رابیداری چشم توتعیین میکند❤💑❤
😂😂😂😂😂🤣🤣😂😂😂😂واوووویلااا

😆😆آهان بعضی وقتام گوشیمو میبرم آهنگ میزارم در خالی ک حموم میکنم ی قری هم میدم خیلی فاز میده😆😆

تویی ک امضامو میبینی میشه برای بهتر شدن شرایطم دعا کنی؟امیداوارم خدابهترینا رو بهت بده💟
واییی خودش آهنگ سازه ظهرا آرامش از دستش نداریم 😐

عب نداره پس راحت باش😂😂😂چن تا متن جدید انتخاب کن رفتنی تو باخودت میکروفونم ببر زیر دوش جذاب  تر میشه صداتت 🤣🤣🤣😂🤣🤣😂😂😂

حناق ۲۴ساعته بگیری مردم از خنده😂😂😂😂 راستی این عوضی ماریارو میشناسی؟تو یه تایپک بودم چه عکسایی می ...

یارتاق بگیری خودت خل مشنگ 

نع نمیشناسم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

😆😆آهان بعضی وقتام گوشیمو میبرم آهنگ میزارم در خالی ک حموم میکنم ی قری هم میدم خیلی فاز میده😆😆

من بعضی اوقات با خودم رفتنی خوراکی هم میبرم میرم میشنم اول خوراکی هامو میخورم بعد قر میدم بعد اهنگ میخونم بعد ۵ دیقه دوش میگرم میام بیرون🤣😃🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂🤣😂😂🤣

احتمالا خواهر گمشده ی من نیستی؟😂😂😂😂😂😂

😂😂😂

تو مکالمتو با چی شروع میکنی من تا میشینم کاملا غیرارادی میگم خب تو چی فکر میکنی و مکالممون شروع میشه ...

منکه همیشه با یه آدم خیلی پولدار و مشهور درحال مکالمم یا بایه گانگستر که زیر دستمه همیشه هم جلو خواهر شوهرم دارم باهاشون خرف میزنم ک کفش ببره😂😂😂😂😂😂😂😂😂