2777
2789

خداوکیلی کیا مثل من تو دسشویی و حموم فکر میکن به چیزای مهم و به نتیجه میرسن؟؟😂😂یااااااهنگ و شعرو اواز میخونن😂😂😂؟؟؟؟چیا میخونین؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خود انیشتن  هم  از  مستراح   شروع کرد  

دیگر به راستی می‌دانم که درد یعنی چه درد به معنای کتک خوردن تا حد بیهوش شدن نبود. بریدن پا بر اثر یک تکه شیشه و بخیه زدن در داروخانه نبود. درد یعنی چیزی که دلِ آدم را در هم می‌شکند و انسان ناگزیر است با آن بمیرد بدون آنکه بتواند رازش را با کسی در میان بگذارد، دردی که انسان را بدون نیروی دست و پاها و سر باقی می‌گذارد و انسان حتی قدرت آن را ندارد که سرش را روی بالش حرکت دهد

من همیشه فک میکنم بیام بیرون فلان چیز مهمو ب بقیه بگم میام بیرون یادم میره 

از آن روزی ک خوردم سیب زمینی 😋دیگ دلم نیومد نخورم 😈انقد خوشم میاد وقتی روی اون زنگوله بغل علامت میاد میام میبینم لایک خوردم 😁وقتی ببینم ریپ کردین ذوق میکنم 😈انگا کلی سیب زمینی سرخ کرده گذاشتن جلوم😁 شمارو ب خدامیشع لطفا برای حل مشکلاتم و خونه دار شدنم یه صلوات مهمونم کنید 💛اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 💕نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد 🍫آدم پیر به یکباره جوان خواهد شد 🍫نمدونم چ ربطی داره ولی گفتم شاید درس عبرتی بشه برای ایندگان🙄😜