yalniz_qiz مدیر عضویت: 1399/04/23 تعداد پست: 472 عنوان زایمان | مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 47 پست سلام دوستان من چن روزه دیگه زایمان سزارین دارم توصیه چیزی اگه هست ممنون میشم راهنماییم کنین.بیمارستانای تبریز ملاقات میزارن کسی بیاد خیلی استرس دارم به خانواده ها سپردیم کسی نیادهاا الله نه اولدوردون نه گولدوردون. 1399/04/24 | 17:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yalniz_qiz مدیر استارتر عضویت: 1399/04/23 تعداد پست: 472 بعد اینکه شروع به عمل کردن ازم میپرسیدن چی حس میکنی؟؟ میگفتن احساس درد نداری؟ اخساس درد نداشتم ولی ... ای جونم😍اون لحظه می ارزه به دردو عذاب وتحمل کردنش الله نه اولدوردون نه گولدوردون.
mamanraha97 عضویت: 1399/03/14 تعداد پست: 14715 ای جونم😍اون لحظه می ارزه به دردو عذاب وتحمل کردنش حس وصف نشدنیه عالیه چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
همافر عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 2160 عزیز جان کدومش بهتره؟ بیهوشی یا بی حسی؟ اینکه میگن بعدش سردرد شدید و کمردرد چقد راسته؟ چند وقته س ... الن پسرم ۵ سالشه با بیهوشی و دخترم ۳ سالشه با بی خسیبی حسی خیلی بهتر بوووود ، سرفه و گیجی بیهوشی نداشت و مهمترین مورد میبینی بچتو تو اتاق عمل !!!وای بزرگترین اتفاق زندگیت میشه