2777
2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 47 پست
منم سزارین شدم حتما حتما شیاف دیکلوفناک با خودت ببر  مایعات گرم بعد زایمان زیاد بخور پروتیین ...

میگن قهوه ونسکافه بخوری وارد شیرت میشه بچع رو بی خواب میکنع راستع؟

الله نه اولدوردون نه گولدوردون.
عزیزم این که میگن سزارین تا ماهها درد و سردرد شدید وگاها کمر درد داره درسته؟ چیزی که به من گفتن تو ...

کمردردو هستم😢 فک کنم تااخر عمر باهامه .باید همش تکیه بدم زیادم نمیتونم سرپا وایسم کارکنم .سردردم تاچن روز هس بعد تموم میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۲۹بهمن میرم چرا زکریا نرفتی من بچه اولم اونجا بود خیلی خوب رسیدن

دكترم فقط شفا و شهريار عمل ميكنه

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

میگن قهوه ونسکافه بخوری وارد شیرت میشه بچع رو بی خواب میکنع راستع؟

دکتر زنان و بیهوشی به من توصیه کردند ساعتهای اول که شیر زیادی نداری باید از شیرخشک هم استفاده کنی

خواستی به بجه شیر بدی سرتو نیار بالا ساعتهای اول بچه رو بذار رو سینه ات من با این روش هیچ سردردی نداشتم

اگر اضافه وزنت زیاده طبق حرف دکتر زنان بعد از بیمارستان تو خونه قدم بزن کا تون تو پا لخته نشه 

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
بچه ها اب قندم میدین تو بیماستان به نوزاد میگن باعثه ادرار میشه اگه زردی داشته باشه کم میشه؟

نه همون شیرخشک بده کافیه 

زردی ربطی به این چیزا نداره 

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
 کمردردو هستم😢 فک کنم تااخر عمر باهامه .باید همش تکیه بدم زیادم نمیتونم سرپا وایسم کارکنم .سرد ...

منم یه مدتی یهو لرز میومد بدنم میگن از عوارض بی حسیه بعد یه مدت خوب شدم

منم یه مدتی یهو لرز میومد بدنم میگن از عوارض بی حسیه بعد یه مدت خوب شدم

ممکنه عفونت باشه 

چون بعد از سزارین قرص انتی بیوتیک میدن

من هم بیهوش شدم

هم بی حس

بی حسی رو ترجیح میدم

بیهوشی گردنت درد میگیره چون جند ساعت گردنت یه حالته ناسک اکسیزن و .. تولد بجه رو نمیبینی 

بعد از بهوش اومدن گیجی ..

به هیچ کس توصیه نمیکنم

ممکنه عفونت باشه  چون بعد از سزارین قرص انتی بیوتیک میدن من هم بیهوش شدم هم بی حس بی حسی رو ...

یه سوال دیگه😅

واسه شماهم تو بی حسی دستهارو به تخت بستن؟

من هی بیقراری میکردم ببینم دارن چیکار میکنن 😑خوبه پرده میکشن 

یه سوال دیگه😅 واسه شماهم تو بی حسی دستهارو به تخت بستن؟ من هی بیقراری میکردم ببینم دارن چیکار میک ...

نه نبستن 

فقط دو نفر کمکم کردن خم بشم دستهامو گرفتن 

یه سوال دیگه😅 واسه شماهم تو بی حسی دستهارو به تخت بستن؟ من هی بیقراری میکردم ببینم دارن چیکار میک ...

بعد اینکه شروع به عمل کردن ازم میپرسیدن چی حس میکنی؟؟

میگفتن احساس درد نداری؟

اخساس درد نداشتم ولی تکوناشونو حس میکردم 

بعد از تولد بچه به من نمیدونم چی زدن احساس تنگی نفس کردم اکسیژن زدن که گیج و خوابالودم کردن بجه رو بهم نشون دادن اوردن نزدیک دو سه بار بوسش کردم

2790
2778
2791
2779
2792