2777
2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 47 پست
منم ۳۱سزارین دارم...از تجربه اولی مبگم یکی دو روز مونده ب علم غذا کمتر بخور...بعد موقعی عمل شدی مایع ...

ان شاالله به سلامتی زایمان کنی کوچولوتوبغل بگیری😘

الله نه اولدوردون نه گولدوردون.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

توبعضی تاپیکا خوندم چن نفر کامل بی حس نشده بودن دکترم شروع به کار کرده ایناهم هی جیغ وداد کشیدن  ...

وا مگه دامپزشک میخواد بی حس کنه😐 خب وقتی بی حسی زد میپرسه ک پاهاتو تکون بده پاهات گرم شد؟ وقتی بی حسی اثر کرد عمل میکنن .بعد عملم میگن تا8ساعت اصن حرف نزن زیرسرت بالش نذار دوغ هم بخور ک اثر بی حسی بره 

پسرم بی هوشی دخترم بی حسی  نه خیلی عالی بودم، سندم ی لحظس دیگه ، بگو تو اتاق عمل بزنید

عزیز جان کدومش بهتره؟

بیهوشی یا بی حسی؟

اینکه میگن بعدش سردرد شدید و کمردرد چقد راسته؟

چند وقته سز شدین؟

نه.نمیدونم ولی فک کنم به زایمان طبیعی بی ارزه. اگه به  اختیار من باشه دوست دارم بیهوشی باشه تا ...

من بچه دوممه بچه اولم سز بود بیمارستان خصوصی بود سوند نذاشتن امپول بی حسیم مث بقیه امپولها یکم درد داشت 

اینبار میرم بیمارستان دولتی استرس دارم که نکنه خوب نرسن و اذیت بشم

وگرنه منم سز رو به دردکشیدن طبیعی ترجیح دادم😑

نه.نمیدونم ولی فک کنم به زایمان طبیعی بی ارزه. اگه به  اختیار من باشه دوست دارم بیهوشی باشه تا ...

من تو هردو بچم بی حس شدم اصن چیزی نفهمیدم خیلی عالی بود فقط بعد عمل ک اثر بی حسی میره چن روز جای بخیه ها تیر میکشه ک اونم عادی و قابل تحمله .فقط سوند ک میذارتو بچه اولم بعد بی حسی گذاشتن اصن نفهمیدم ولی تو دومی قبل بی حسی ک اون یکم اذیتم کرد

گلم مدوم بيمارستان تبريز عمل داري؟ايشالا هفت مرداد منم با دكتر منظمي بيمارستان شفا عمل دارم منم يكم ...

من ۲۹بهمن میرم

چرا زکریا نرفتی من بچه اولم اونجا بود خیلی خوب رسیدن

پسرم بی هوشی دخترم بی حسی  نه خیلی عالی بودم، سندم ی لحظس دیگه ، بگو تو اتاق عمل بزنید

بعنی بعد بی حسی وصل کنن اخه قبول میکنن؟

من بچه دوممه بچه اولم سز بود بیمارستان خصوصی بود سوند نذاشتن امپول بی حسیم مث بقیه امپولها یکم درد د ...

تاپیکامو نیگا کنی میبینی چقد دغدغس واسم.برای همون دارم هی سوال میپرسم

چه مشکلاتی واست داشت سزارین؟

وا مگه دامپزشک میخواد بی حس کنه😐 خب وقتی بی حسی زد میپرسه ک پاهاتو تکون بده پاهات گرم شد؟ وقتی بی ح ...

مرسی گلم خوب گفتی😂👌

منم سزارین شدم

حتما حتما شیاف دیکلوفناک با خودت ببر 

مایعات گرم بعد زایمان زیاد بخور

پروتیین گوشت کبابی بخور

بعد از زایمان سرتو پایین ننداز وگرنه سرگیجه و سردردهای وحشتناک میگیری

اگر سردرد گرفتی قهوه و نسکافه بخور

قرص شیرافزا از داروخانه بخر

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
 من تو هردو بچم بی حس شدم اصن چیزی نفهمیدم خیلی عالی بود فقط بعد عمل ک اثر بی حسی میره چن روز ج ...

عزیزم این که میگن سزارین تا ماهها درد و سردرد شدید وگاها کمر درد داره درسته؟

چیزی که به من گفتن تو طبیعی یه بار میری اون دنیا برمیگردی تو سزارین تا ماهها.

این جمله چقد درسته؟

تاپیکامو نیگا کنی میبینی چقد دغدغس واسم.برای همون دارم هی سوال میپرسم چه مشکلاتی واست داشت سزارین؟

گفتن زیر سرت بالش نذار من گوش نکردم همش سر درد داشتم😐وقتیم اومدم خونه مادرشوهر بالاسرم اونقدر حرف زد میخواستم سرمو بکوبم به دیوار واسه همین این دفه ازبیمارستان یه راست میرم خونه مامانم

راستی باخودت کمپوت انجیرم ببر میگن بعد عمل بخوری خیلی خوبه

تاپیکامو نیگا کنی میبینی چقد دغدغس واسم.برای همون دارم هی سوال میپرسم چه مشکلاتی واست داشت سزارین؟

هیچی کلا راحت بودم 😅 فقط از تخت بلند شدن برام چندروز سخت بود .فقط طبیعی ها همون لحظه ک بچشونو میدن شیرمیدادن من تا 8ساعت ک اثرش بره نمیتونستم مامانم شیرخشک میداد بهش😟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز