راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
توبعضی تاپیکا خوندم چن نفر کامل بی حس نشده بودن دکترم شروع به کار کرده ایناهم هی جیغ وداد کشیدن ...
وا مگه دامپزشک میخواد بی حس کنه😐 خب وقتی بی حسی زد میپرسه ک پاهاتو تکون بده پاهات گرم شد؟ وقتی بی حسی اثر کرد عمل میکنن .بعد عملم میگن تا8ساعت اصن حرف نزن زیرسرت بالش نذار دوغ هم بخور ک اثر بی حسی بره
نه.نمیدونم ولی فک کنم به زایمان طبیعی بی ارزه. اگه به اختیار من باشه دوست دارم بیهوشی باشه تا ...
من تو هردو بچم بی حس شدم اصن چیزی نفهمیدم خیلی عالی بود فقط بعد عمل ک اثر بی حسی میره چن روز جای بخیه ها تیر میکشه ک اونم عادی و قابل تحمله .فقط سوند ک میذارتو بچه اولم بعد بی حسی گذاشتن اصن نفهمیدم ولی تو دومی قبل بی حسی ک اون یکم اذیتم کرد
تاپیکامو نیگا کنی میبینی چقد دغدغس واسم.برای همون دارم هی سوال میپرسم چه مشکلاتی واست داشت سزارین؟
گفتن زیر سرت بالش نذار من گوش نکردم همش سر درد داشتم😐وقتیم اومدم خونه مادرشوهر بالاسرم اونقدر حرف زد میخواستم سرمو بکوبم به دیوار واسه همین این دفه ازبیمارستان یه راست میرم خونه مامانم
راستی باخودت کمپوت انجیرم ببر میگن بعد عمل بخوری خیلی خوبه
تاپیکامو نیگا کنی میبینی چقد دغدغس واسم.برای همون دارم هی سوال میپرسم چه مشکلاتی واست داشت سزارین؟
هیچی کلا راحت بودم 😅 فقط از تخت بلند شدن برام چندروز سخت بود .فقط طبیعی ها همون لحظه ک بچشونو میدن شیرمیدادن من تا 8ساعت ک اثرش بره نمیتونستم مامانم شیرخشک میداد بهش😟