paryaaaan مدیر عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 1553 عنوان کتابخونا📚 | مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 61 پست چقد کتاب میخونید؟! چه کتابهایی می خونید؟؟ من دوست دارم همخوانی کنم با بقیه، کسی هست دوست داشته باشه؟؟ اگه چند نفر شدیم میتونیم گروهم بزنیم😉 کتاب بخون تا دنیا زیر پات باشه💜به هم احترام بزاریمتا دنیا جای قشنگ تری بشه 🧡 کلی آرزوی رنگیه آروم دارم که باید بهشون برسم واسم دعا کن 💚 1399/04/24 | 15:34 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
paryaaaan مدیر استارتر عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 1553 واو😍 باورت میشه جز از کل رو تهیه کردم و هنوز شروع نکردم به خوندنش؟؟؟ دست دوستم امانته همین یکی رو ... منم چندوقته خریدم اما هنوز نخوندم😍 بیا باهم بخونیم😉 کتاب بخون تا دنیا زیر پات باشه💜به هم احترام بزاریمتا دنیا جای قشنگ تری بشه 🧡 کلی آرزوی رنگیه آروم دارم که باید بهشون برسم واسم دعا کن 💚
مامان_فرین4 عضویت: 1390/09/13 تعداد پست: 934 اونایی که دسترسی به کتاب ندارن تو کانالای تلگرام پی دی افش یا فایل صوتیش هست
paryaaaan مدیر استارتر عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 1553 من از سن نوجوانی علاقه ام بیشتر شد نسبت به کتابای غیر درسی الان ۸ ساله که کتاب می خونم میانگین ۴ کتا ... چه عالی😍😍 کتاب بخون تا دنیا زیر پات باشه💜به هم احترام بزاریمتا دنیا جای قشنگ تری بشه 🧡 کلی آرزوی رنگیه آروم دارم که باید بهشون برسم واسم دعا کن 💚
علی_مامان عضویت: 1396/12/02 تعداد پست: 14243 منم چندوقته خریدم اما هنوز نخوندم😍 بیا باهم بخونیم😉 موافقم👍
مامان_فرین4 عضویت: 1390/09/13 تعداد پست: 934 منم تو رمانای ایرانی دالان بهشت رو پسندیدم. بیشتر رمانای ایرانی همشون مثل همن. به جز قدیمیا.قهوه سر آقای نویسنده هم جالب بود
paryaaaan مدیر استارتر عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 1553 کاربر آقا یعنی چطور؟! حواسم نبود که اقا هستین🙂قبلا یه گروه داشتیم و یک کتاب انتخاب میکردیم و یه زمان در نظر میگرفتیم و میخوندیمش بعد هم درباره صحبت میکردیم و یجورایی نقد و تحلیل بود کتاب بخون تا دنیا زیر پات باشه💜به هم احترام بزاریمتا دنیا جای قشنگ تری بشه 🧡 کلی آرزوی رنگیه آروم دارم که باید بهشون برسم واسم دعا کن 💚
ra7 عضویت: 1399/01/02 تعداد پست: 2070 چه عالی😍😍 کتاب یه چیز دیگه هست الان وضعیت شهر ما قرمزه کتابخونه ها رو بستن آخرین کتابی که داشتم تموم شد از فردا موندم بدون کتاب
خاطره39 عضویت: 1394/04/02 تعداد پست: 14831 بله ۸ ساله عزيزم ميتونم بپرسم ساعات كاريتون جقدره؟چطوري ميشه كتابدار شد؟
tetiss عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 6833 من تقریبا شیش ساله هرروز کتاب میخونم و جدیدا دوتا کتاب رو باهم همزمان میخونم عادتم شده که هروقت از روز حوصله هر کدوم رو داشتم برم سر اون از خون جوانان وطن لاله دمیده🤍🥀
مامان_فرین4 عضویت: 1390/09/13 تعداد پست: 934 حواسم نبود که اقا هستین🙂 قبلا یه گروه داشتیم و یک کتاب انتخاب میکردیم و یه زمان در نظر میگرفتیم و ... چه خوب من خیلی دوست دارم کتابی رو که میخونم با یکی تحلیلش کنم خیلی کیف میده خواهرم کتاب میخونه ولی زیاد نمیبینمش گاها تو تلفن با هم تحلیل میکنیم
paryaaaan مدیر استارتر عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 1553 چه خوب من خیلی دوست دارم کتابی رو که میخونم با یکی تحلیلش کنم خیلی کیف میده خواهرم کتاب میخونه ولی ز ... گروه میزنم تگ میکنم شمارو کتاب بخون تا دنیا زیر پات باشه💜به هم احترام بزاریمتا دنیا جای قشنگ تری بشه 🧡 کلی آرزوی رنگیه آروم دارم که باید بهشون برسم واسم دعا کن 💚
مامان_فرین4 عضویت: 1390/09/13 تعداد پست: 934 عزيزم ميتونم بپرسم ساعات كاريتون جقدره؟ چطوري ميشه كتابدار شد؟ ساعت کاریمون شیفتی هست شیفت صبح یا بعد از ظهر برای کتابدار شدن باید رشته علم اطلاعات و دانش شناسی بخونید
امیرarsalanنامدار عضویت: 1399/04/23 تعداد پست: 312 حواسم نبود که اقا هستین🙂 قبلا یه گروه داشتیم و یک کتاب انتخاب میکردیم و یه زمان در نظر میگرفتیم و ... همون مباحثه میشه.تو همین سایت؟! ولایی ام❤