2777
2789
عنوان

کتابخونا📚

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 61 پست
واو😍 باورت میشه جز از کل رو تهیه کردم و هنوز شروع نکردم به خوندنش؟؟؟ دست دوستم امانته همین یکی رو ...

منم چندوقته خریدم اما هنوز نخوندم😍 

بیا باهم بخونیم😉

کتاب بخون تا دنیا زیر پات باشه💜به هم احترام بزاریمتا دنیا جای قشنگ تری بشه 🧡 کلی آرزوی رنگیه آروم دارم که باید بهشون برسم واسم دعا کن 💚

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من از سن نوجوانی علاقه ام بیشتر شد نسبت به کتابای غیر درسی الان ۸ ساله که کتاب می خونم میانگین ۴ کتا ...

چه عالی😍😍

کتاب بخون تا دنیا زیر پات باشه💜به هم احترام بزاریمتا دنیا جای قشنگ تری بشه 🧡 کلی آرزوی رنگیه آروم دارم که باید بهشون برسم واسم دعا کن 💚
کاربر آقا یعنی چطور؟!

حواسم نبود که اقا هستین🙂

قبلا یه گروه داشتیم و یک کتاب انتخاب میکردیم و یه زمان در نظر میگرفتیم و میخوندیمش بعد هم درباره صحبت میکردیم و یجورایی نقد و تحلیل بود

من تقریبا شیش ساله هرروز کتاب میخونم و جدیدا 

دوتا کتاب رو باهم همزمان میخونم عادتم شده که هروقت از روز حوصله هر کدوم رو داشتم برم سر اون 

از خون جوانان وطن لاله دمیده🤍🥀

حواسم نبود که اقا هستین🙂 قبلا یه گروه داشتیم و یک کتاب انتخاب میکردیم و یه زمان در نظر میگرفتیم و ...

چه خوب من خیلی دوست دارم کتابی رو که میخونم با یکی تحلیلش کنم خیلی کیف میده خواهرم کتاب میخونه ولی زیاد نمیبینمش گاها تو تلفن با هم تحلیل میکنیم

چه خوب من خیلی دوست دارم کتابی رو که میخونم با یکی تحلیلش کنم خیلی کیف میده خواهرم کتاب میخونه ولی ز ...

گروه میزنم تگ میکنم شمارو