2777
2789
عنوان

کتابخونا📚

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 61 پست
یه لیست درست میکنیم از کتابای پیشنهادی و انتخاب میکنیم من خودم الان میخوام* جز از کل *شروع کنم به خو ...

جز از کل رو خوندم خیلی عالیه کتاب بعدی این نویسنده ریگ روان هست ولی به جذابیت جز از کل نیست

منن خیلیی دوست دارم‌شروع کنم به خوندن واقعا واقعا از ته دلم‌دوست دارم ولی گیر کردم‌تو خونه و چون هن ...

من یه لیست دارم از کتابهای خوبی که تازه خوانها خوبه که بخونن بخوای میدم بهت

کتاب بخون تا دنیا زیر پات باشه💜به هم احترام بزاریمتا دنیا جای قشنگ تری بشه 🧡 کلی آرزوی رنگیه آروم دارم که باید بهشون برسم واسم دعا کن 💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هر وقت وقت کنم میخونم قبل از ازدواج و بچه البته بیشتر بود 

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿
یه لیست درست میکنیم از کتابای پیشنهادی و انتخاب میکنیم من خودم الان میخوام* جز از کل *شروع کنم به خو ...

واو😍

باورت میشه جز از کل رو تهیه کردم و هنوز شروع نکردم به خوندنش؟؟؟

دست دوستم امانته همین یکی روروزه میگیرم شروع نیکنیم

من از سن نوجوانی علاقه ام بیشتر شد نسبت به کتابای غیر درسی الان ۸ ساله که کتاب می خونم میانگین ۴ کتاب در ماه هر روز یک ساعت تا دو ساعت مطالعه دارم بهترین کتابی که خوندم بامداد خمار کشتی پهلو گرفته آتش بدون دود تنگسیر شوهر آهو خانم