2777
2789
عنوان

کتابخونا📚

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 61 پست
اره حتماا ممنونتم میشمم کلی

لیست کتاب واسه افرادی که تازه میخوان شروع به خوندن کنن:

شبهای روشن

به کودکی که هرگز زاده نشد

کسی برای سرهنگ نامه نمی دهد 

پیرمرد و دریا

قلعه حیوانات

کیمیاگر 

ملت عشق 

کتاب بخون تا دنیا زیر پات باشه💜به هم احترام بزاریمتا دنیا جای قشنگ تری بشه 🧡 کلی آرزوی رنگیه آروم دارم که باید بهشون برسم واسم دعا کن 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون مباحثه میشه. تو همین سایت؟!

نه تلگرام 

کتاب بخون تا دنیا زیر پات باشه💜به هم احترام بزاریمتا دنیا جای قشنگ تری بشه 🧡 کلی آرزوی رنگیه آروم دارم که باید بهشون برسم واسم دعا کن 💚
لیست کتاب واسه افرادی که تازه میخوان شروع به خوندن کنن: شبهای روشن به کودکی که هرگز زاده نشد کسی ...

به به دستت درد نکنه عزیزمم خیلی ممنون

جایی و یا سایتی سراغ داری که نمونه کتابشو بذاره و برای خریداری اینترنتی بتونه اقدام کنی پست کنن

به به دستت درد نکنه عزیزمم خیلی ممنون جایی و یا سایتی سراغ داری که نمونه کتابشو بذاره و برای خریدار ...

قربونت.  سایت 30بوک تو گوگل سرچ کن معمولا تخفیفم داره کتابهاش و مطمئن و خوبه من ازشون خرید میکنم و راضی ام

بعد یه سوال دیگه شما هم‌شده یه کتابو بار دوم‌یا سوم‌که میخونین هر سری بهتر متوجه شین بهتر از سری اول ...

اره کتابهایی هستن که بار اول میخونی شاید خوشت نیاد یا جذاب نباشن اما دفعات بعدی بنظرت خوب میاد 

من ملت عشق دوبار نصفه خوندم بار سدم کامل خوندم و عاشقش شدم و خیلی کتابای دیگه

توهمین سایت میبود بهتر بود.

اینجا یکم سخته

لطف میکنی بذاری؟

لیست کتاب واسه افرادی که تازه میخوان شروع به خوندن کنن:

شبهای روشن

به کودکی که هرگز زاده نشد

کسی برای سرهنگ نامه نمی دهد 

پیرمرد و دریا

قلعه حیوانات

کیمیاگر 

ملت عشق