paryaaaan مدیر عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 1553 عنوان کتابخونا📚 | مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 61 پست چقد کتاب میخونید؟! چه کتابهایی می خونید؟؟ من دوست دارم همخوانی کنم با بقیه، کسی هست دوست داشته باشه؟؟ اگه چند نفر شدیم میتونیم گروهم بزنیم😉 کتاب بخون تا دنیا زیر پات باشه💜به هم احترام بزاریمتا دنیا جای قشنگ تری بشه 🧡 کلی آرزوی رنگیه آروم دارم که باید بهشون برسم واسم دعا کن 💚 1399/04/24 | 15:34 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خاطره39 عضویت: 1394/04/02 تعداد پست: 14831 ساعت کاریمون شیفتی هست شیفت صبح یا بعد از ظهر برای کتابدار شدن باید رشته علم اطلاعات و دانش شناسی بخ ... ممنون عزيزم
paryaaaan مدیر استارتر عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 1553 اره حتماا ممنونتم میشمم کلی لیست کتاب واسه افرادی که تازه میخوان شروع به خوندن کنن:شبهای روشنبه کودکی که هرگز زاده نشدکسی برای سرهنگ نامه نمی دهد پیرمرد و دریاقلعه حیواناتکیمیاگر ملت عشق کتاب بخون تا دنیا زیر پات باشه💜به هم احترام بزاریمتا دنیا جای قشنگ تری بشه 🧡 کلی آرزوی رنگیه آروم دارم که باید بهشون برسم واسم دعا کن 💚
paryaaaan مدیر استارتر عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 1553 همون مباحثه میشه. تو همین سایت؟! نه تلگرام کتاب بخون تا دنیا زیر پات باشه💜به هم احترام بزاریمتا دنیا جای قشنگ تری بشه 🧡 کلی آرزوی رنگیه آروم دارم که باید بهشون برسم واسم دعا کن 💚
ssaaahhar عضویت: 1399/03/20 تعداد پست: 2729 لیست کتاب واسه افرادی که تازه میخوان شروع به خوندن کنن: شبهای روشن به کودکی که هرگز زاده نشد کسی ... به به دستت درد نکنه عزیزمم خیلی ممنونجایی و یا سایتی سراغ داری که نمونه کتابشو بذاره و برای خریداری اینترنتی بتونه اقدام کنی پست کنن
ssaaahhar عضویت: 1399/03/20 تعداد پست: 2729 بعد یه سوال دیگه شما همشده یه کتابو بار دومیا سومکه میخونین هر سری بهتر متوجه شین بهتر از سری اول منظورمه
paryaaaan مدیر استارتر عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 1553 به به دستت درد نکنه عزیزمم خیلی ممنون جایی و یا سایتی سراغ داری که نمونه کتابشو بذاره و برای خریدار ... قربونت. سایت 30بوک تو گوگل سرچ کن معمولا تخفیفم داره کتابهاش و مطمئن و خوبه من ازشون خرید میکنم و راضی ام کتاب بخون تا دنیا زیر پات باشه💜به هم احترام بزاریمتا دنیا جای قشنگ تری بشه 🧡 کلی آرزوی رنگیه آروم دارم که باید بهشون برسم واسم دعا کن 💚
paryaaaan مدیر استارتر عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 1553 بعد یه سوال دیگه شما همشده یه کتابو بار دومیا سومکه میخونین هر سری بهتر متوجه شین بهتر از سری اول ... اره کتابهایی هستن که بار اول میخونی شاید خوشت نیاد یا جذاب نباشن اما دفعات بعدی بنظرت خوب میاد من ملت عشق دوبار نصفه خوندم بار سدم کامل خوندم و عاشقش شدم و خیلی کتابای دیگه کتاب بخون تا دنیا زیر پات باشه💜به هم احترام بزاریمتا دنیا جای قشنگ تری بشه 🧡 کلی آرزوی رنگیه آروم دارم که باید بهشون برسم واسم دعا کن 💚
paryaaaan مدیر استارتر عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 1553 حیف شد! چرا؟! کتاب بخون تا دنیا زیر پات باشه💜به هم احترام بزاریمتا دنیا جای قشنگ تری بشه 🧡 کلی آرزوی رنگیه آروم دارم که باید بهشون برسم واسم دعا کن 💚
ssaaahhar عضویت: 1399/03/20 تعداد پست: 2729 قربونت. سایت 30بوک تو گوگل سرچ کن معمولا تخفیفم داره کتابهاش و مطمئن و خوبه من ازشون خرید میکن ... ممنونم عزیزم😍
ssaaahhar عضویت: 1399/03/20 تعداد پست: 2729 اره کتابهایی هستن که بار اول میخونی شاید خوشت نیاد یا جذاب نباشن اما دفعات بعدی بنظرت خوب میاد ... ااا فکر میکردم من اینجوریم
paryaaaan مدیر استارتر عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 1553 توهمین سایت میبود بهتر بود. اینجا یکم سخته کتاب بخون تا دنیا زیر پات باشه💜به هم احترام بزاریمتا دنیا جای قشنگ تری بشه 🧡 کلی آرزوی رنگیه آروم دارم که باید بهشون برسم واسم دعا کن 💚
paryaaaan مدیر استارتر عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 1553 لطف میکنی بذاری؟ لیست کتاب واسه افرادی که تازه میخوان شروع به خوندن کنن:شبهای روشنبه کودکی که هرگز زاده نشدکسی برای سرهنگ نامه نمی دهد پیرمرد و دریاقلعه حیواناتکیمیاگر ملت عشق کتاب بخون تا دنیا زیر پات باشه💜به هم احترام بزاریمتا دنیا جای قشنگ تری بشه 🧡 کلی آرزوی رنگیه آروم دارم که باید بهشون برسم واسم دعا کن 💚
دوست_مثبت عضویت: 1399/02/21 تعداد پست: 7532 لیست کتاب واسه افرادی که تازه میخوان شروع به خوندن کنن: شبهای روشن به کودکی که هرگز زاده نشد کسی ... ملت عشق خوندم واقعا کتاب فوق العاده ای