2777
2789
دوست عزیز من یه تیکه پارچه از جنس چادر کنار کش دوختم از اون آویز میکنم اصلا هم چروک نمیشه از لباسشو ...

میشه یه لطفی کنی عکس واضحتری از اون پارچه دوخت شده کنار کش رو بفرستی ببینم چطور دوخت خورده

موقع میپوشی معلوم نمیشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه یه لطفی کنی عکس واضحتری از اون پارچه دوخت شده کنار کش رو بفرستی ببینم چطور دوخت خورده موقع میپ ...

نه معلوم نمیشه 

کنار کش باید بدوزی دیگه

زبان هر انسان، آیینه‌ی درون اوست!  آنچه در لابلای حرکات زبان او، به نمایش گذاشته می‌شود؛  میزانِ عقلانیّت، شعور، سلامت و تقوایِ درونی هر انسان است.      استاد_شجاعی
یه سوال دیگه چرا از این کش پهن ها دوختی به چادرتون؟

چون محکم تر می ایسته

زبان هر انسان، آیینه‌ی درون اوست!  آنچه در لابلای حرکات زبان او، به نمایش گذاشته می‌شود؛  میزانِ عقلانیّت، شعور، سلامت و تقوایِ درونی هر انسان است.      استاد_شجاعی

بیا یه عکس دیگه گرفتم ببین متوجه میشی

لبه داره مال شما؟ مال من چادرم لبه نداره جای دوخت معلوم نمیشه؟

چادر من کاپ داره

ولی برای چادر بدون کاپ هم میشه دوخت

همینطور که رد باریک دوخت کش از بیرون چادر معلوم میشه اینم معلوم میشه تو چادر ساده

ولی اصلا ضایع نیست

مثل دوخت کش هست

از این که بخوای اتو کنی خیلی بهتره

من تا حالا هیچ چادری رو اتو نکردم 

بازم میخوای روی یه چادر رنگی کهنه ای چیزی امتحان کن ببین چجوریه بعد رو چادر مشکی بزن که حیف نشه

ممنونم فکرکنم کش وپارچه رو یه جا دوختید درنتیجه جاش معلوم نمیشه درسته؟

فکر کنم آره

البته خیاط دوخت

خودم ندوختم

چون چادرم بیروتی هست

کلا خیاط دوخت

ممنونم خانم خیلی لطف کردی 

سلامت باشید امیدوارم برا همه چادری ها مفید باشه 

چون خودم چندساله خیییلی راضی ام از این کار