2777
2789
چطور اویزون کنم به چوب لباسی که خط تا میمونه

ببین یا با کش آویزون کن یا اون قسمتی ک رو سرت میفته رو بزار قد چوب 

. بزار چادرت از بلندا بیفته خراب نمیشه من سالهاست چادر میپوشم

کاربری برا دونفر .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه جنسی خوبه؟درضمن نرم کننده چی خوبه بوشم کمه؟

انواع کن‌کن ،کرپِ سبک

وقتی میری چادر یا پارچه‌اش رو بخری،یه گوششو تو مُشتت دورانی کن،انگار داری میشوریش،اگر چروک شد بدون خوب نیس!

من نرم کننده سپید و سافتلن استفاده میکنم

اول اینکه حتما با آب سرد بشور و آبکشی کن، بعد از آبکشی یه جای بزرگ کاملا صاف پهنش کن. با این روش چادرهای من نیاز به اتو ندارن. احیانا اگر اتو کردی، بعد از اتو مثلا روی تخت یک ملحفه تمیز بذار و چادرت رو روش پهن کن و تا سه چهار ساعت اصلا بهش دست نزن تا کاملا سرد بشه، بعد از اون هم چادر رو تا نزن و روی جالباسی های پشت در با کش آویزون کن 

شب به شب قوچی از این دهکده کم خواهد شد .    ماده گرگی دل اگر از سگ چوپان ببرد . 

چادرت ساده هست یا مدل دار؟ 

یعنی لبنانی اینا؟ 

کش داره؟ 

زبان هر انسان، آیینه‌ی درون اوست!  آنچه در لابلای حرکات زبان او، به نمایش گذاشته می‌شود؛  میزانِ عقلانیّت، شعور، سلامت و تقوایِ درونی هر انسان است.      استاد_شجاعی
این کن کن وکرپ انواع ندارن خودشون؟

کن کن فقط یه مدلم داره که بهش میگن سوپر کن‌کن

اما کرپ یه مقدار تنوع داره

من یه مدل کرپ خریدم،کرپ ندا وااااای وحشتناک سنگینه

باید پارچه‌ای بخری که هم سبک باشه و لیز نخوره،هم کاملا مشکی باشه و به بوری نزنه،هم چروک نشه 

باید بگردی 

سبکی و لیز نبودنش رو که میتونی با دست امتحان کنی

رنگشم معلومه

چروکیش رو هم که ترفندش رو گفتم

دوست عزیز من یه تیکه پارچه از جنس چادر کنار کش دوختم از اون آویز میکنم اصلا هم چروک نمیشه

از لباسشویی درمیارم همینطوری آویز میکنم الان عکسشو میذارم بیین👇

زبان هر انسان، آیینه‌ی درون اوست!  آنچه در لابلای حرکات زبان او، به نمایش گذاشته می‌شود؛  میزانِ عقلانیّت، شعور، سلامت و تقوایِ درونی هر انسان است.      استاد_شجاعی