2777
2789
عنوان

دوستان بیایید کمک 🤔🤔🤔🤔

98 بازدید | 4 پست

سلام به همگی دوستان 

یه سوال دارم ایا با این وضعیت مملکت بچه دوم آوردن مصلحت هست  یا نه فکر آینده بچه ها رو میکنم کمکم کنید ۳۳ ساله یه بچه دارم ۷ ساله وضع مالی بد نیست 

خواهشا جواب بدید احتیاج دارم به همفکریتون

منم ذهنم درگیر همین مسئلس من میگم بااین شرایط اصلا نباید بچه آورد چون همین الان ک ی دونه دارم همش میگم اگه کرونابگیرم بمیرم تکلیف این بچه چی میشه...دوتاباشن ک دیگه بدتر اماشوهرم میگه ن قرارنیست بمیری هیچیت نمیشه بچه دوم رو باید بیاریم من سنم زیاد میشه دیگه

موندم چکارکنم😫

خدابهم ندادپسر😢جامو بندازه پشت در😁عروسم بگه جادوگری😈 عوضش داده گل دختری 👩‍👧جامو بندازه تو پنجدری روم بکشه لاحاف زری🛌 دومادم بگه تاجسری👑به به عجب مادرزنی😊😎
منم ذهنم درگیر همین مسئلس من میگم بااین شرایط اصلا نباید بچه آورد چون همین الان ک ی دونه دارم همش می ...

منم  سنم ویایسگی زود رسم دارم کلا خیلی آشفته هستم همسرم دوست داره نه میگه حتما بیار نه میگه نیاریم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آدم نمیدونه چکارباید بکنه بااین شرایط😔

خدابهم ندادپسر😢جامو بندازه پشت در😁عروسم بگه جادوگری😈 عوضش داده گل دختری 👩‍👧جامو بندازه تو پنجدری روم بکشه لاحاف زری🛌 دومادم بگه تاجسری👑به به عجب مادرزنی😊😎