2821
2789
عنوان

تولد نامزدم

135 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها من و کسی که دوستش دارم دارم دو سال باهمیم قرار بود دو ماه پیش رابطه ی ما رسمی بشه ، البته علت تاخیر در ازدواج ما بیماری مادر ایشون بود که متاسفانه ماه گذشته ایشون فوت شدن ، الان من میخوام نامزدم رو خوشحال کنم چون دو تامون خیلی اذیت شدیم 20 روز دیگه تولدش و چهلم مادرش هم گذشته به نظرتون چیکار کنم که حداقل چند ساعتی خوشحال بشه ؟

یه تولد رمانتیک دونفره توخونه بنظرم تولد وجشن دورهمی نگیرین هم بخاطر کروناهم بخاطراینکه مامانش تازه فوت کرده

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تو یه کافه ای جایی واسش یه تولد کوچولوی دو نفره بگیر 

بهش نگو تولدشه بگو بیاد میخای باهاش صحبت کنی درمورد یه چیز مهم 

بد ک اومد سوپرایز شه

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

یه تولد رمانتیک دونفره توخونه بنظرم تولد وجشن دورهمی نگیرین هم بخاطر کروناهم بخاطراینکه مامانش تازه ...

عزیزم مساله این جاست که رابطه ما در اون حد نیست که تو خونه تنها باشیم فقط در حد نامزدیم صحبت ها شده ولی اینکه بتونن راحت بیان خونه ما نه 

به خاطر کرونا یکم میترسم فقط احتمالا اینکار رو کنم 

اگه مراقب باشی این کارو انجام بده 

یه کافه ی دنج پیدا کن و واس دو ساعت اجارش کن که کسی نیاد داخل 

فقد خودتون و و افرادی ک اونجا کار میکنن باشید 

ورود افراد متفرقه ممنوع 🤣این تیکه آخری چه کتابی شد 

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

عزیزم خیلی دقت کن اگه هنوز مرگ مادرش رو هضم نکرده باشه و سوپرایزت خیلی سر خوشانه باشه ممکنه ناراحت بشه یل فک کنه که تو به فکر خودت و خوش بودن خودتی و میخای این غم زودتر تموم بشه 

عزیزم خیلی دقت کن اگه هنوز مرگ مادرش رو هضم نکرده باشه و سوپرایزت خیلی سر خوشانه باشه ممکنه ناراحت ب ...

حتما عزیزم من خودمم داغونم هم ناراحت مادرشم هم جریان خودمون عقب افتاده 

بنظر من ک برید یجای خلوت تو دشت و دمن آتیش روشن کنید چای ببرید ودورهمی یک کیک کوچیک بخرید بخورید و حرف بزنید و بزاری درد و دل کنه بگو روز تو هستش و من در بست گوش به فرمانت بذار از هر چی میخاد حرف بزنه گریه کنه بخنده بذار خودش باشه البته روحیات هرکی متفاوته شاید اصلا مرگ مادرش اونقدر روش تاثیر نذاشته ک بخاد دوباره تو تولدش یاداوری کنه

من بشخصه باهاش دعوا کرده بودم عمدی! گفتم حرفای مهمی دارم الکی بهونه گرفتم کشوندمش کافه درصورتی خیلی کم کافه میرفتیم قبلش کیک دادم به خدمه گفتم نشستیم ده مین بعد روشن کن شمع و فشفه اش رو بیار سر میز ما!اسکل بود خدمه اش اورد ولی روشن نکرده بود کلی غافلگیر شد چون بین دعوا اصلا انتظار سوپرایز نداشت!

کی فکرشو میکرد یروز یعده ناشناس دور هم جمع شیم و از خصوصی ترین حرفامون بهم بزنیم!