2777
2789
عنوان

هرکی حاجتی داره بیاد نماز شب بخونیم باهم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 65 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نماز شب 11 رکعت می باشد که به سه بخش تقسیم می شود و به طریقه زیر خوانده می شود.

1. نیت : دو رکعت نماز شب می خوانم قُربة اِلی الله

2.رکعت اول : سوره حمد 1 مرتبه ، سوره توحید : https://namnak.com/surah-tohid-benefits.p72431 امرتبه خوانده شود و به رکوع و سجود می رویم.

3. رکعت دوم : مانند رکعت اول یک مرتبه حمد و تو حید را می خوانیم سپس قنوت گرفته و دعای قنوت را می گوییم و بعد از آن به رکوع و سجده می رویم و تشهد و سلام می گوییم.

این نماز را چهار بار تکرار می کنیم تا هشت رکعت نماز شب شود.

نماز شفع در آخر نماز شب، یعنی پس از خواندن چهار نماز دورکعتی به صورت زیرخوانده می شود . 
رکعت نماز شَفْعْ می خوانم قُربة اِلی الله 
سوره حمد و توحید و ناس را به ترتیب یک مرتبه می خوانیم وسپس به رکوع وسجده می رویم. 
مانند رکعت اول یک بار سوره حمد و توحید را می خوانیم اما به جای سوره ناس ، سوره فلق : https://namnak.com/Surat-Falaq.p58389 را می خوانیم و قنوت می گیریم و سپس به رکوع و سجده می رویم و تشهد و سلام را به جای میآوریم..

💜مهدی جان💜       اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من، دل من داند و من دانم و دل داند و من...              همسر خوب و وفادارم این را بدان که تمام وجود من در تو خلاصه شده است.سایه ات مستدام حضرت یار💑

من پریودم ولی واسه منم دعا کنید شوهرم خیلی بهونه میگیره  و مشکل داریم الانم واسه ادب کردنش چند روزه اومدم خونه مامانم .منم تو شبای بعد انشالله اگه لیاقت باشه میخونم و بهتون دعا میکنم.دعا کنید خونه دار بشم از مستاجری خسته شدم.التماس دعا 

پس از نماز شفع یک رَکعت ، نماز وَتر خوانده می شود که نماز شب با آن پایان می یابد و اینگونه خوانده می شود.

یک رکعت نماز وَتْر می خوانم قُربة اِلی الله
در این رکعت یک مرتبه سوره حمد و سه مرتبه را می خوانیم وسپس یک مرتبه و ناس را می خوانیم .
دعای قنوت را کامل می خوانیم وهمانطور که دستهایمان درحالت قنوت است، (با انگشتان دست راست یا با تسبیح) چهل بار بگویید ( اَللّهُمَّ اِغْفِر لِلْمومِنینَ وَ اَلْمومِناتْ وَ اَلْمُسلِمینَ وَ اَلْمُسلِماتْ )

« خدایا ببخش جمیع مؤمنین مرد و مؤمنین زن را». و بعد از آن هفتاد بار ( اَسْتَغْفِرُ اللهَ رَبی وَ اَتُوبُ اِلَیه) «آمرزش می طلبم از خدایی که پروردگارم است و بسویش باز می گردم ». بگویید.

سپس هفت مرتبه ( هذا مَقامُ الْعائِذِ بِکَ مِنَ اَلْنار ) بگویید.

« این است مقام کسی که از آتش قیامت به تو پناه می برد ».

سپس سیصد مرتبه ( اَلْعَفو ) «ببخش» بگویید و سپس یک بار( رَبّ اغْفِرْلی وَ ارْحَمْنی وَ تُبْ عَلیََّ اِنَّکَ اَنْتَ التّوابُ اَلْغَفُورُ الرّحیم ) پروردگارا ببخش مرا و رحم کن به من و توبه مرا بپذیر به راستی که تو، توبه پذیرنده، بخشنده و مهربانی» بگویید و سپس به رکوع و سجده روید و تشهد و سلام را به جا آورید و تسبیحات حضرت فاطمه زهرا که (34 مرتبه، الله اکبر، 33 مرتبه، الحمد لله و 33 مرتبه، سبحان الله) است را بخوانید که ثواب آن نزد خدا از هزار رکعت نماز مستحب،بالاتر است

💜مهدی جان💜       اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من، دل من داند و من دانم و دل داند و من...              همسر خوب و وفادارم این را بدان که تمام وجود من در تو خلاصه شده است.سایه ات مستدام حضرت یار💑
  • رسول خدا صلی الله علیه وآله وسلم فرمودند:« فإنّ صلاة الیل مِنهاةٌ عنِ الاثم؛ نماز شب انسان را از گناه باز می دارد .»
  • امام باقر علیه السلام فرمودند:«إنما جُعِلَت النّافلةُ لِیُتَمِّ بها ما أفسَدَهُ من الفریضة؛ همانان (نماز) نافله را به خاطر این جهت قرار دادند که جبران فساد نمازهای واجب را کند .»
  • رسول خدا صلی الله علیه وآله وسلم می فرماید:« من کثرت صلاته بالیل حسن وجهه بالنهار؛ هر که بیشتر نماز شب بخواند هنگام روز زیبا و نورانی است .»
  • امام صادق(ع)فرمود:نمازشب،صورت را زیبا،خلق را نیکو و انسان را خوشبو می گرداند، رزق را زیاد و قرض را ادا می کند، اندوه را برطرف می سازد و چشم را جلا می دهد
  • رسول خدا(ص)فرمود:نماز شب،وسیله ای است برای خوشنودی خدا و دوستی ملائکه .
  • امام صادق علیه السلام فرمودند:«نماز شب روزی را جلب می کند .
  • امام صادق علیه السلام می فرماید:« صلاة المومن بالیل تذهب بما عمل من ذنب بالنهار؛ نماز شب گناهانی را که مومن در روز مرتکب شده است را از بین می برد .»
  • امام صادق (ع ) فرمود:درخانه هایی که نماز شب، خوانده می شود و قرآن تلاوت می گردد، آن خانه ها نزد آسمانیان همچون ستاره ها درخشانند .
استارتر گلم برات صلوات فرستادم ان شاءالله حاجت روا بشی اگر یادت موند میشه منو دعا کنی؟ 

حتما عزیزم حتما اسمت چیه بگو تو قنوت بگم

چقدر زمان میبره؟

نوراجان ۱۱ رکعته ما میتونیم از چهار تا دورکعتی اولش مثلا یه دورکعتی بخونیم کافیه

ینی کلا میشه ۵ رکعت روی هم

من پریودم التماس دعا کلی مشکلمالی دارم

دعا میکنم برات اسمتو بگو

واسههههه ازدواج من بخونید ک خوووشبخت شمم❤💍

حتما عزیزدلم💜