2777
2789
عنوان

درمان ساده کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 19623 بازدید | 81 پست
آرتریت روماتویید یاسمین رماتیسم مفصلی

من رماتیسم شنیدم بخاطر سردی هست 

روغن سیاه دانه و بادام تلخ خیلی خوبه برا دردهای مفصلی این چیزا 

هر کس ز ولایت و ولیّ دور شودهمسایه ی دشمناست و منفور شود!پروانه صفت، گِرد ِعلی میگردیمتا دیده ی هر فتنه گری  کور شود💚❤️سردارشهیدم ؛این روزها ، نبودنت بر شانهٔ بغض تنهایی‌مانخیـراتِ اشڪ می ڪنـد  . . .💚❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزم

😘😘😘

هر کس ز ولایت و ولیّ دور شودهمسایه ی دشمناست و منفور شود!پروانه صفت، گِرد ِعلی میگردیمتا دیده ی هر فتنه گری  کور شود💚❤️سردارشهیدم ؛این روزها ، نبودنت بر شانهٔ بغض تنهایی‌مانخیـراتِ اشڪ می ڪنـد  . . .💚❤️
درسته حق با شماست ولی این بیماری خیلی جدس هست مردم باید واقعا بترسن

آره واقعا

کاش همه اینقدر جدی بگیرن

امیدوارم زودتر این کابوس تموم شه

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
به خاطر تنگی نفس چیکار کردید 

عزیزم همین ها ک گفته شده انجام بدید خود به خود تنگی نفس هم اوکی میشه 

من خودم شنیدم بخور جوش شیرین 

ولییی امتحان نکردم راستش 

من والانه داروی امام کاظم خوردم نه دمنوشی فقط وفقط استراحت خوردن انواع میوه وغذاهای بدون چربی

بله عزیزم اینم راهش هست