2777
2789
عنوان

درمان ساده کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 19623 بازدید | 81 پست

سلام هرچی شنیدید بزارید کنار...فقط یه پیاز رو رنده کنید و با پارچه تمیز آبشو بگیرید..دوسوم هر پیاز،آب داره....با کمی عسل مخلوط کرده و بخورید//کرونا که هیچ پدرجد کرونا رو قلع قمع میکنه..به هرکی گفتم خصوصا کسانی که چندماهه سرفه میکنن با بار اول خوب شدن...قویترین آنتی بلیوتیک دنیا همینه شک نکنید و تا میتوانید این مطلب را انتشار دهید...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پرستار بيماران کرنایی هستم اگر سوالی درباره درمان کرونا داشتید بپرسید 

سلام 

ببین اگه پبامم دیدی جواب بده لطفا.

من الان دوهفته هست کرونا گرفتم.بعد از دوهفته از اولین علامتم هنوز سرفه دارم.مخصوصا وقتی میخوابم.تا بخواد خوابم بره کلی سرفه میکنم احساس میکنم گلوم زخم شده.سرگه سیب  وعسل خوردم دمنوشم میخورم.ولی باز بهتر نشدم.راه حلی داری بگو.ممنون.میشم ودعا گوت.من وهمسرم باهم گرفتیم ولی اون فقط چند روز بدن درد داشت ولی من سرفه هام عذاب اوره البته پراکنده هستن ن پی در پی.من پنج شش روز از شروعش بویاییم وچشاییم از دست دادم  ولی تحریکش کردم خیلی وسر سه روز برگشت.

و خدایی که در تمام دل آشوبی هایمان در میان تمام هست ها ونیستهایمان، در میان تمام فراز ها وفرودهایمان دستمان را گرم می فشرد وما حس میکنیم چه عمقی دارد حضور مهربانش وما چه مخلوق با ارزشی هستیم که سرمای دلمان در تنگا تنگ نا امیدی ها وتاریکی ها، در نبودها ونشدن ها، در غارت حس عمیق امنیت، به کور سویی از امید چنگ می زند و چون کودکی بی تاب از اغوش مادر، بی درنگ آرام میگیرد ومن هر روز با خویش تکرار میکنم: من خدایی دارم فراسوی تصوراتم که مرا به آغوش مهربانش عاشقانه میفشرد وچه زیباست حس مبهم دوست داشته شدن در میان تمام دلشکستن ها.
ماهم همینطور  همسرم محقق طب ایرانی هست ولی چون مدرک پزشکی ندارن نمیتونن کار کنن بخاطر همین میخ ...

سلام عزیرم من کرونا گرفتم واسه بویایی و چشایی برگرده چیکار کنم ؟

سلام بله علایمی مثل تب و بدن درد همه رفع شده فقط بویای و چشایی ندارم الان ده روزه میگذره از شروع علا ...

استفاده از انفیه که تو عطاری ها موجوده برای عطسه کردن بکار میره 

دود کردن اسپند و کندر و دودشو بو کنید اونم چندبار 

بخور اکالیپتوس به خودتون بدید

استفاده از انفیه که تو عطاری ها موجوده برای عطسه کردن بکار میره  دود کردن اسپند و کندر و دودشو ...

اوکی ممنون ببخشید یه سوال دیگه هم داشتم من از کجا بدونم ریه ام درگیر شده نفس تنگی ندارم سرفه ام خیلی کم گاهی خلط داره ولی بعضی وقتا پشت کتفم درد دارم لازمه برم دکتر ؟ 

اوکی ممنون ببخشید یه سوال دیگه هم داشتم من از کجا بدونم ریه ام درگیر شده نفس تنگی ندارم سرفه ام خیلی ...

اصولا سردی معده باعث درد پشت و بین دو کتف میشه ولی برا احتیاط پزشک هم برین 

تو اب جوش عسل بریز بخور 

کندر بخور 

سیاهدانه با عسل بخور 

اصولا سردی معده باعث درد پشت و بین دو کتف میشه ولی برا احتیاط پزشک هم برین  تو اب جوش عسل بریز ...

باشه عزیزم خداکنه چیزی نباشه من خیلی ترسوام ولی این علایمی که دوستان گفتن رو ندارم تو نت خوندم نوشته بود علایم درگیری ریه در دکتف ترسبدم 

باشه عزیزم خداکنه چیزی نباشه من خیلی ترسوام ولی این علایمی که دوستان گفتن رو ندارم تو نت خوندم نوشته ...

خواهشا نت رو نخونین چون ترس الکی میده و هی تلقین الکی بخودتون میکنید 

نترسین چیزی نیست دیگه مراحل رد کردین فقط برا احتیاط دکتر مراجعه کنین تا ترس تون از بین بره 

ترس خیلی بده درمانش کنین و باعث میشه دیرتر بهبود پیدا کنین

خواهشا نت رو نخونین چون ترس الکی میده و هی تلقین الکی بخودتون میکنید  نترسین چیزی نیست دیگه مر ...

باشه ممنونم یه سر میرم دکتر شوهرم چون خودش حالش خوبه همش میگه لازم نیستو و فلان ...

باشه ممنونم یه سر میرم دکتر شوهرم چون خودش حالش خوبه همش میگه لازم نیستو و فلان ...

خواهش میکنم 

انشاء الله خوب میشین 

اگر روغن زیتون یا بابونه یا سیاهدانه تو خونه دارین به همسرت بگو پشت تو ماساژ بده باهاش