2777
2789
عنوان

درمان ساده کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 19623 بازدید | 81 پست
عزیزمم داروی امام کاظم هلیله سیاه و رازیانه و شکر سرخ هست  این هارو به مقدار مساوی مثلا از هر ...

ممنون عزیزم 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
خواهشا این شایعات ک اساس علمی ندارن منتشر نکنید کرونا بسیار جدی تره و بحران حاد جهانی شده مردم به اش ...

عزیزم تقویت بدن و اصلاح تغذیه و طبع هیچ منافاتی با رعایت فاصله و ماسک زدن و استریل کردن و رعایت قرنطینه نداره 

من چنان پروتکل های بهداشتی رو رعایت میکنم دومی نداره 

ولی کاملا موافق این موارد هستم 

معینیش اصلا این نیست که رعایت تغذیه و این مکمل ها باعث نمیشه کسی مبتلا بشه .. بلکه بدن قوی میشه که اگر گرفت راحت عبور کنه 

بجز رعایت بهداشت و اصلاح تغذیه یک بخش مهم هم میمونه... اونم حفظ روحیه من که فکر کنم بعد از کرونا همینطور ترسو و مردم گریز بمونم 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم تقویت بدن و اصلاح تغذیه و طبع هیچ منافاتی با رعایت فاصله و ماسک زدن و استریل کردن و رعایت قرنط ...

درسته حق با شماست ولی این بیماری خیلی جدس هست مردم باید واقعا بترسن

ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮔﺎﻫﯽ ﺑﺎﺧﺘﻪ ﺍﻡ ..ﮔﺎﻫـﯽ ﺑﺎ ﮐﺴانی ﺳﺎﺧﺘﻪ!ﮔﺎﻫــﯽ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻡ ...ﮔﺎﻫـــﯽ ﺑﺨﺸﯿﺪﻩ؛ ﮔﺎﻫﯽ ﻓﺮﯾﺐ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺍﻡ ... ﮔﺎﻫــﯽ ﺍﻓﺘﺎﺩﻩ!ﮔﺎﻫــﯽ ﺩﺭ ﺗﻨـــــــﻬﺎﯾﯽ ﻣﺮﺩﻩ ﺍﻡ ..ﺍﻣﺎ ﺣﺎﻝ؛ﺯﻣﺎﻧﺶ ﺭﺳـــﯿﺪﻩ ﮐﻪ ﺑﮕــﻮﯾﻢ : ﻣﻦ ﺍﺯ ﺗﻤــﺎﻡ ﺍﯾﻨﻬﺎ ﺩﺭﺱ "ﺁﻣﻮﺧــﺘﻪ ﺍﻡ "...ﺍﮐﻨﻮﻥ ﺧﻮﺷﺤــﺎﻟﻢ ﮐﻪ ﺧﻮﺩﻡﻫﺴﺘﻢ ... ﺷﺎﯾﺪﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺷﻢ ...اﻣﺎ ﺻﺎﺩﻗﻢ ..ﻣــــــﻦ ﺧﻮﺩﻡﻫﺴﺘﻢ ...!!ﻭ ﺍﯾﻦ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﮐﺎﻓﯿﺴﺖ ...🌼  
خواهشا این شایعات ک اساس علمی ندارن منتشر نکنید کرونا بسیار جدی تره و بحران حاد جهانی شده مردم به اش ...

عزیزم من خودم  همسرم مادر شوهرم پدر شوهرم با همین رعایت این نکات خوب شدیم 

و اصلا شایعه نیست مادر شوهر من نفس تنگی شدید داشت وحشتناک بود حالش طوری ک از ترس گریه میکرد ولی سر یک هفته خوب شد 

واقعا اینها جوابگو هستن 

هر کس ز ولایت و ولیّ دور شودهمسایه ی دشمناست و منفور شود!پروانه صفت، گِرد ِعلی میگردیمتا دیده ی هر فتنه گری  کور شود💚❤️سردارشهیدم ؛این روزها ، نبودنت بر شانهٔ بغض تنهایی‌مانخیـراتِ اشڪ می ڪنـد  . . .💚❤️
پرسیدم چکاره هستین عزیزم

عزیزم این رو از یه کانال ک خیلی قبولش دارم برداشتم 

هر کس ز ولایت و ولیّ دور شودهمسایه ی دشمناست و منفور شود!پروانه صفت، گِرد ِعلی میگردیمتا دیده ی هر فتنه گری  کور شود💚❤️سردارشهیدم ؛این روزها ، نبودنت بر شانهٔ بغض تنهایی‌مانخیـراتِ اشڪ می ڪنـد  . . .💚❤️
مرسی بچه ها ک گفتین 

❤️❤️

ممنون اسی. دارو امام کاظم رو خودتون درست نکنید بهتره... چون مقدار ایناش باید دقیق باشه. در کنار اینا گلاب هم معجزس.. بعد هر وعده 1 قاشق

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏
ممنون اسی. دارو امام کاظم رو خودتون درست نکنید بهتره... چون مقدار ایناش باید دقیق باشه. در کنار اینا ...

ترازو دارم دقیق اندازه میگیره قاطی میکنم به بیرون زیاد اعتماد ندارم 

ترازو دارم دقیق اندازه میگیره قاطی میکنم به بیرون زیاد اعتماد ندارم 

آهان خب پس... چرا اعتماد نداری؟ 

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏
آهان خب پس... چرا اعتماد نداری؟ 

میترسم از مواد خوب استفاده نکنن یا چیزی قاطیش کنن 

بچه ها من کاری ب دستور ندارم ولی همین سرکه سیب و غرغره کنید هرچی عفونت هست ته گلو اطرافش کلا میکنه م ...

آره سرکه سیب خیلی خوبه من گوشم درد گرفته بود دوقطره ریختم تو گوشم خوب شد

عزیزم من دنبال دکترطب سنتی واسلامی هستم من تهرانم شماکسی رومیشناسی 

عزیزم من شیراز هستم متاسفانه مشکلتون چیه مگه شاید بتونم کمکتون کنم