2777
2789
عنوان

درمان ساده کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 19623 بازدید | 81 پست
چکار‌ه این دوستم

جانم!؟ 

هر کس ز ولایت و ولیّ دور شودهمسایه ی دشمناست و منفور شود!پروانه صفت، گِرد ِعلی میگردیمتا دیده ی هر فتنه گری  کور شود💚❤️سردارشهیدم ؛این روزها ، نبودنت بر شانهٔ بغض تنهایی‌مانخیـراتِ اشڪ می ڪنـد  . . .💚❤️
ما هم جدیدا به شدت اصلاح تغذیه کردیم سردی. جات و سرخ کردنی و روغن و حذف کردیم فقط روغن زیتون و روغن ...

ماهم همینطور 

همسرم محقق طب ایرانی هست ولی چون مدرک پزشکی ندارن نمیتونن کار کنن بخاطر همین میخوان خارج کشور پزشکی بخونن چون اینجا قبول شدنش سخته 

ای کاش مردم مون ایمان میوردن به طب سنتی ایرانی 

دلم برای مردم مون ازاین بابت خیلی میسوزه بیچاره ها گناهی هم ندارن چون اصلا تو رسانه تبلیغ نمیشه یا حرفی نمیزنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون همه چیزهایی که گفتید برای ایمنی و تقویت بدن عالی هست 

سیب هم مسکن

و سیر آرام بخش هست 

از همه مهم تر همون توصیه به رعایت ماسک و فاصله و استریل هست 

من فقط خواص داروی امام کاظم رو نمیدونم 

و اینکه نمیدونم چطور تهیه کنم و آسیاب و ترکیب و استفاده 

اینجایی که من هستم باید جدا جدا بخرم و خودم ترکیب کنم

و اینکه نمیدونم مواد باز رو از عطاری میخرم چقدر طول میکشه که استریل بشه و بدونم خودش باعث انتقال ویروس نمیشه 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
ماهم همینطور  همسرم محقق طب ایرانی هست ولی چون مدرک پزشکی ندارن نمیتونن کار کنن بخاطر همین میخ ...

ما هم خیلی اصلاح تغذیه کردیم 

سرخ کردنی حذف 

فقط روغن کنجد و زیتون 

سردیجات در حداقل و استفاده مصلح باهاش 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
احسنت به شما دوست عزیز انشاء الله همیشه سلامت باشید

ممنون از شما که لطف میکنی و بی چشم داشت اطلاعات مفید میدید

یک سوال 

همسر من یک منطقه صنعتی کار میکنن که به شدت آلودگی هوا بالا هست 

پیشنهاد طب سنتی برای پاکسازی خون و ریه از این سموم چی هست؟

ممنون اگر بپرسید و بهم بگید 

چشم حتما میپرسم بهتون اطلاع میدم فقط نمیدونم چجوری بهتون اطلاع بدم؟

اجازه دارم درخواست دوستی بدم؟

ممنون همه چیزهایی که گفتید برای ایمنی و تقویت بدن عالی هست  سیب هم مسکن و سیر آرام بخش هست&nb ...

عزیزمم داروی امام کاظم هلیله سیاه و رازیانه و شکر سرخ هست 

این هارو به مقدار مساوی مثلا از هر کدوم یه قاشق میریزید و اسیاب میکنید ماهم خودمون خریدیم ترکیب کردیم 

برا سیستم ایمنی بدن خیلی خوبه 

هر 10 شب یکبار و اگه مریض شدیم هر شب یه قاشق خیلی کوچیک میریزیم تو گلو تا چند ساعت بعدش اصلا نبابد چیزی بخوریم بخاطر همین بهترین وقت مصرفش قبل خواب هست 

هر کس ز ولایت و ولیّ دور شودهمسایه ی دشمناست و منفور شود!پروانه صفت، گِرد ِعلی میگردیمتا دیده ی هر فتنه گری  کور شود💚❤️سردارشهیدم ؛این روزها ، نبودنت بر شانهٔ بغض تنهایی‌مانخیـراتِ اشڪ می ڪنـد  . . .💚❤️

مرسی بچه ها ک گفتین 

صبر تلخ است...ولیکن بَرِ شیرین دارد...⚘خدای خوب ومهربونم،از تو درخواست میکنم،ک توبهترین اجابت کننده ای🌸از توکمک میخوام،ک توبهترین یاری رسانی🌱ازتورزق حلال میخوام،ک توبهترین روزی رسانی🌻خدای خوب ومهربون مراقب همه ی مامانا وتودلیاشون باش🌸

خواهشا این شایعات ک اساس علمی ندارن منتشر نکنید کرونا بسیار جدی تره و بحران حاد جهانی شده مردم به اشتباه نندازید از کرونا بایو وحشت کرو واقعا یه سری به ای سی یو بزنند مردم میفهمن یعنی چی

ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮔﺎﻫﯽ ﺑﺎﺧﺘﻪ ﺍﻡ ..ﮔﺎﻫـﯽ ﺑﺎ ﮐﺴانی ﺳﺎﺧﺘﻪ!ﮔﺎﻫــﯽ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻡ ...ﮔﺎﻫـــﯽ ﺑﺨﺸﯿﺪﻩ؛ ﮔﺎﻫﯽ ﻓﺮﯾﺐ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺍﻡ ... ﮔﺎﻫــﯽ ﺍﻓﺘﺎﺩﻩ!ﮔﺎﻫــﯽ ﺩﺭ ﺗﻨـــــــﻬﺎﯾﯽ ﻣﺮﺩﻩ ﺍﻡ ..ﺍﻣﺎ ﺣﺎﻝ؛ﺯﻣﺎﻧﺶ ﺭﺳـــﯿﺪﻩ ﮐﻪ ﺑﮕــﻮﯾﻢ : ﻣﻦ ﺍﺯ ﺗﻤــﺎﻡ ﺍﯾﻨﻬﺎ ﺩﺭﺱ "ﺁﻣﻮﺧــﺘﻪ ﺍﻡ "...ﺍﮐﻨﻮﻥ ﺧﻮﺷﺤــﺎﻟﻢ ﮐﻪ ﺧﻮﺩﻡﻫﺴﺘﻢ ... ﺷﺎﯾﺪﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺷﻢ ...اﻣﺎ ﺻﺎﺩﻗﻢ ..ﻣــــــﻦ ﺧﻮﺩﻡﻫﺴﺘﻢ ...!!ﻭ ﺍﯾﻦ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﮐﺎﻓﯿﺴﺖ ...🌼  
جانم!؟ 

پرسیدم چکاره هستین عزیزم

صبر تلخ است...ولیکن بَرِ شیرین دارد...⚘خدای خوب ومهربونم،از تو درخواست میکنم،ک توبهترین اجابت کننده ای🌸از توکمک میخوام،ک توبهترین یاری رسانی🌱ازتورزق حلال میخوام،ک توبهترین روزی رسانی🌻خدای خوب ومهربون مراقب همه ی مامانا وتودلیاشون باش🌸