امروز و این روزا اونقد بیمارستان شلوغ و پر استرس کرونا مثبت ک خیلی دلم گرفته 😪😪😪چقد نامردیه میگی کجا رفتی خانوم میگ عروسی😪😪بعد من و همه پرسنل بیمارستان باید ب خاطر چی بگم اخه .....
وزن شروع:۷۶🥴وزن پایان رژیم سال ۹۷ :۵۵🤩وزنم تا ۶۳ سال ۱۴۰۱ برگشت ولی دوباره شروع کردم 💪وزن فعلی ۵۶😍حرفی ندارم جز اینکه :از وقتی لاغر شدم حالم خیلی خوب شد 🤩🤩❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم
به شایعات گوش ندید ماسک رو همیشه بزنید به والله برای همه سخته هوا گرمه هیچکسی دوست نداره تو هوای گرم چیزی جلوی تنفسش رو بگیره اما چاره ای نیست باید تحمل کرد اگر مسلمونید ماسک بزنید همین چون وظیفه یه مسلمون ک از خودش دربرابر خطر حفاظت کنه دیگه ته حرفمو گفتم .عزیزم شمام ب شایعات توجه نکن ماسکتو بزن
من همیشه میزنم ولی از خیلی ها میشنوم میگن اشتباه محضه زدن ماسک
اشتباه موقع زدن ماسک اونجایی که یه ماسک رو باید اگر بیرون رفتن واستفاده کردن حتما عوض کنن ولی به هر دلیلی مردم از یه ماسک بارها استفاده میکنن که این خودش اشتباهه
خواهر زادم پرستاره .بمیرم افسردگی گرفته .میگه از بس روزی ۱۰_۱۵تا جلومون میمیرن
راست میگ اوضاع بعد این عروسیا داغون شد 😪😪 چ روزای سخت و طاقت فرسایی تو بیمارستان همه خسته شدن و بی حوصله
وزن شروع:۷۶🥴وزن پایان رژیم سال ۹۷ :۵۵🤩وزنم تا ۶۳ سال ۱۴۰۱ برگشت ولی دوباره شروع کردم 💪وزن فعلی ۵۶😍حرفی ندارم جز اینکه :از وقتی لاغر شدم حالم خیلی خوب شد 🤩🤩❤