چی خوبه از این کادوها یکی انتخاب کنید برادرزاده ام میشه بگین مهرماه تولدشه 2سالش میشه برای خواهر زاده ام لباسشویی اسباب بازی خریدم نمی خوام باری برادر زاده ام شبیه اون باشه مامانش خوشش نمیاد همراه اش یک دسته گل میبرم مهرماه تولدشه ولی من خیلی سخت پسندم میشه نظر بگین متشکرم
تعداد رای : 12
نظرسنجی
ست کفش و تل
3
25%
لباس
2
16%
عروسک
7
58%
حالمون خوبه چون بالاسرمون خدا است نی نی یار جون خانواده شوهرت نترکون. مجردم تیکر تولد رلمه🫶🏻🫶🏻 یک عدد کنکوری برای قبولیم و رسیدن به پزشکی که آرزومه یه صلوات میفرستید 🥲🥲 ❤️🙏🏻
با این شرایط سخته کرونا و محل کار بابام چون دوراست میخوام با پست بفرستم 20 مهر تولد اش 😭😭است سه ماه دیگه پارسال 100 تومن پول دادم داخل کارت پستال
حالمون خوبه چون بالاسرمون خدا است نی نی یار جون خانواده شوهرت نترکون. مجردم تیکر تولد رلمه🫶🏻🫶🏻 یک عدد کنکوری برای قبولیم و رسیدن به پزشکی که آرزومه یه صلوات میفرستید 🥲🥲 ❤️🙏🏻
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ببین چی دوست داره بیشتر مهمه بچه خوشحال بشه عروسک دوست داره یا مثلا یخچال اسباب بازی و اینا لباس ک ...
من با مامانش رودربایستی دارم باید یه چیز باشه که به چشم بیاد 😍😍😘😘
به نظر من هرچی میگیری یه اسباب بازی کوچیک هم بگیر که خود بچه خوشش بیاد
چشم