2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله از اول چپ بود. الانم چپه. من ۱۱ هفتگی احتمالی حدس زدن. ولی درست بود. 

عزیزم بسلامتی انشاالله صحیح و سالم  بیاد توی بغل مامان وباباش 

علائم تون چی بود ویار داشتین الان چند هفته اید؟؟؟

عزیزم بسلامتی انشاالله صحیح و سالم  بیاد توی بغل مامان وباباش  علائم تون چی بود ویار داشت ...

مرسی عزیزم. برا شمام همچنین. من اوایل از لیمو و دوغ و ماست و چیزای ترش متنفر شدم. اشتهام خیلی کم. اکثرا شب ها استفراغ میکردم. صبح ها تهوع. 

از هفته ۱۴ اینا به بعد کم کم تونستم همه چی بخورم. اما کم. خودمم خیلی تنبل شدم. عجیب. قبلا تو زرنگی زبانزد بودم. تو بارداری باور کن به زور از پس کارای شخصیم برمیام از بس تنبل شدم  

قیافه مم همه میگن چشمام بزرگ شده خوشگل شدم   خودم حس خاصی ندارم. جوش اینام قبلا هم نداشتم تو بارداری هم اصلا نزدم. 

یه خانم مستقل و قوی 
مرسی عزیزم. برا شمام همچنین. من اوایل از لیمو و دوغ و ماست و چیزای ترش متنفر شدم. اشتهام خیلی کم. اک ...

عزیزم آخی ویار خیلی سخته درک میکنم 

میگن کسی ک چیزای ترش بخوره بچش پسره وبرعکس هر کسی شیرینی زیاد بخوره دخمل داره 

چند وقتتونه؟ از اولش راست بود

الان دخترم ماشالله ۳سالشه.

ازاول سمت راست شکمم نبض میزد و کم کم شروع به تکون خورد

خدایا شکرت واسه تمام خوبیهای زندگیم،واسه تمام نعمتهایی که بهم دادی🤲🌺خدایا سپاسگزارم🥰
من نسبت ب بوها حساسم  یکمی حالت تهوع هم دارم وقتی بوی غذا میفهمم

من هم سر دخترم هم پسرم اینطوری بودم..یعنی دخترم بهتر بودم کمی اما این یکی واقعا نوبر بود بشدت حالت تهوع داشتم که هنوزم عرازگاهی دارم

-حالم خوب نیست🥶سردمه...+شاید *مُردی*،،حواست نیست...😓😔