2777
2789
عنوان

من یه کنکوریم

354 بازدید | 29 پست

سلام من سال ۱۴۰۰ کنکور دارم.از الان دارم درسای دهم ویازدهم ومیخونم.کتاب تست حتی یدونه هم ندارم .روزی سرجمع سه چهار یا نهایت پنج ساعت خیلی دیگه بخونم ولی احساسم براینه که خوب یادمیگیرم.نظرتون راجعبه برنامه هام چیه؟خیلی ترس برم داشته.آخه بعضیارو میبینم ۱۰ ساعت درس میخونن گوشیارو برمیدارن .توروخدا راهنماییم کنید دعامیکنم واستون😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدون کتاب تست فایده نداره ها

من پارسال کنکور دادم 

يا زعلان يا زعلان❤️خليت قلبي حيران💔ماقلت لك ياحبيبي🪐بطل دلع من زمان🌝.  🎼 نحنا نتيجةماضينا شخصيتنا بكل شي فینا 🌷کان نفسي اهرب من كلامهم 😿 خوفت امشي لياخدوا بالهم💔ولو مشيت هيبان عليا🍃 واخاف لضعفي يبان في عيني 👁️ يا ارض انشقي وابلعيني🌎🖤قبل ما يبان اللي فيا🙂🙃.     🎼لو کان ده حب یاویلی منه🤍لوکان ده ذنبی ماتوب عنه🧚🏻‍♀️لو کان نصیبی اعیش فی جراح 💘حاعیش فی جراح❣️.... 🎼عايشه حالة حب معاك واخدانى🌹 وصعب انها تتكرر تانى💖 وبعيشها لو انت بعيد او قدامی🦋🦋
چرا کتاب تست نمیگیری؟البته ببخشید ک پرسیدم

چون سوالات کنکورو دیدم از خوده کتاب بود و فکر کردم نیاز نباشه .من سوالات کنکور ده سال قبلو دارم و هردفعه میخونم

تست دارم نمونه سوالات کنکور های ده سال قبل تاحالا

الان زوده واسه حل کردن کنکور سالهای قبل الان باید تستای تالیفی و سخت تر کارکنی

آنقدر دوستت دارم که ای کاش کسی اینگونه مرا دوست میداشت..... ❤

میانگین درس خوندنم 8 تا 10 ساعت بود

يا زعلان يا زعلان❤️خليت قلبي حيران💔ماقلت لك ياحبيبي🪐بطل دلع من زمان🌝.  🎼 نحنا نتيجةماضينا شخصيتنا بكل شي فینا 🌷کان نفسي اهرب من كلامهم 😿 خوفت امشي لياخدوا بالهم💔ولو مشيت هيبان عليا🍃 واخاف لضعفي يبان في عيني 👁️ يا ارض انشقي وابلعيني🌎🖤قبل ما يبان اللي فيا🙂🙃.     🎼لو کان ده حب یاویلی منه🤍لوکان ده ذنبی ماتوب عنه🧚🏻‍♀️لو کان نصیبی اعیش فی جراح 💘حاعیش فی جراح❣️.... 🎼عايشه حالة حب معاك واخدانى🌹 وصعب انها تتكرر تانى💖 وبعيشها لو انت بعيد او قدامی🦋🦋

عزیرم خواهرمنم هم باشماست وسال ۱۴۰۰کنکورداره روزی ۱۲ساعت درس میخونه ۹شب میخابه و۴صبح بیداره وکلی کتاب تست واینجیزاداره وتقریباهرهفته سفارش میده خیلی خیلی هزینه کتاباش زباده امامادرپدرمومجبورمیکنه خیلی به درس علاقه داره

مامان خیلی دوست دارم ای کاش فقط یکباردیگه بتونم بغلت کنم خیلی دلم برای دستات وصدات وخنده هات تنگ شده اصلاباورم نمیشه که دیگه نیستی😭