2777
2789
عنوان

من یه کنکوریم

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 29 پست
عزیرم خواهرمنم هم باشماست وسال ۱۴۰۰کنکورداره روزی ۱۲ساعت درس میخونه ۹شب میخابه و۴صبح بیداره وکلی کتا ...

بنظرتون برنامه من خوب نیست؟؟آخه میگن ربطی به زمان زیاد درسخوندن نداره مهم یادگیریه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تست حل نکنین فایده نداره...

برا هر درس حداقل باید یه کتاب تست داشته باشین....

مخصوصا برا دروسی مثل ریاضی و فیزیک...

pdf کتاب تست هارو هم میتونین تو کانال های تلگرامی پیدا کنین...

یا میتونین سوالای آزمون های آزمایشی سال های قبل رو حل کنین...

ولی تهیه کتاب تست واجبه...

5=2+2

منم کنکوری ۹۹ام.... چند تا نصیحت: حتما حتما حتما اینستاگرام پاک کن

واسه خوندنت هدف داشته باش،الکی نخون

واسه این که تابستونه روزی ده ساعت لازم نیست به نظر من، ولی یه چهار ساعت هم خیلی کمه، من با برنامه گزینه دو میرفتم خودش برنامه میداد، 

کتاب تست هم مثل خیلی از دوستام نبودم که واسه هر درسی یه کتاب بخرم واسه بعضی درسای مهم داشتم ، بعضی درسا رو هم با نرم افزار تست میزنم،(گزینه دو یه نرم افزار داره واسه تست زدن) 

اگه ارایه و دستور و قرابت معنایی رو جدا جدا بخون

قرابت معنایی اگه از الان شروع کنی کتاب هامون سبطی خوبه کانال تلگرامش هم برو یه سر بزن... توی تابستون باید دهم یازدهم رو دور کرده باشی

موفق باشی

ممنون

يا زعلان يا زعلان❤️خليت قلبي حيران💔ماقلت لك ياحبيبي🪐بطل دلع من زمان🌝.  🎼 نحنا نتيجةماضينا شخصيتنا بكل شي فینا 🌷کان نفسي اهرب من كلامهم 😿 خوفت امشي لياخدوا بالهم💔ولو مشيت هيبان عليا🍃 واخاف لضعفي يبان في عيني 👁️ يا ارض انشقي وابلعيني🌎🖤قبل ما يبان اللي فيا🙂🙃.     🎼لو کان ده حب یاویلی منه🤍لوکان ده ذنبی ماتوب عنه🧚🏻‍♀️لو کان نصیبی اعیش فی جراح 💘حاعیش فی جراح❣️.... 🎼عايشه حالة حب معاك واخدانى🌹 وصعب انها تتكرر تانى💖 وبعيشها لو انت بعيد او قدامی🦋🦋
بنظرتون برنامه من خوب نیست؟؟آخه میگن ربطی به زمان زیاد درسخوندن نداره مهم یادگیریه

عزیزم اگه رتبه های بالای کنکورودیده باشی همشون روزی ۱۲تا۱۴ساعت درس میخوندن خواهرشوهرمنم خیلی زیاددرس میخوندوهم کارشناسی وهم ارشدشودولتی ورشته ای که دوست داست قبول شددرکنارش کانون وکتاب های تست واینچیزاروهم داشت خواهرم ازاول دبیرستان اینجوری درس میخونه مادعواش میکنیم اینقدربه خودت فشارنیاراماگوش نمیکنه هروقت میریم تواتاقش اصلامتوجه ننیشه قرق درس حوندنه یکم تلاشتوبیشترکن وحتماازکتابای تست استفاده کن بایدزمان کنکورومدیریت کنی وباتست زدن یادمیکیری 

مامان خیلی دوست دارم ای کاش فقط یکباردیگه بتونم بغلت کنم خیلی دلم برای دستات وصدات وخنده هات تنگ شده اصلاباورم نمیشه که دیگه نیستی😭
انسانی عزیزم

عزیزم منم انسانی هستم. ببین عزیزم مدرسه من بهترین مشاور رو داشت رتبه یک پارسال برا ما بود خب؟ من طبق حرفهای اون میگم. حالا که رشتت انسانیع زیاد کاری به تست نداشته باش و فقط پایه بخون. اروم اروم تست میزنی ولی اساس انسانی رو خوندن کتابه مطمعن باش. ما فقط جمعه ها تست میزدیم! انقدر کم!

عزیزم منم انسانی هستم. ببین عزیزم مدرسه من بهترین مشاور رو داشت رتبه یک پارسال برا ما بود خب؟ من طبق ...

آره منم موافقم بالاخره انسانی فرق داره مدرسه هم کلاس گذاشته ولی حالا که فعلا کروناس

آره منم موافقم بالاخره انسانی فرق داره مدرسه هم کلاس گذاشته ولی حالا که فعلا کروناس

اگر دلت خواست درخواست دوستی بده خوشحال میشم بعدا هرموقع نیاز داشتی بهت کمک کنم . الان که خودمم درگیر کنکورم😁من خودم پارسال اینموقع خیلی گیج و سردرگم بودم واسه همین درکت میکنم😊 خداروشکر باکمک مشاور راهو پیدا کردم الان خودم ی پا مشاورم😂

موفق باشیییی☺💕