adrina_1399 مدیر استارتر عضویت: 1399/02/26 تعداد پست: 5822 عنوان خسته شدم دیگه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 418 بازدید | 25 پست شوهرم قبلا خوب بود ولی تازگیا دیگه اصلا مراعات نمیکنه انگارنه انگارکه کرونا هس😢😢😢چیکارکنم ازدستش؟؟؟؟این مدت اونقد حرص خوردم سراین مسئله که دیگه بریدم همش قول میده که باشه رعایت میکنم ولی فردابازم همون وضعیته 1399/04/23 | 18:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
raha73 عضویت: 1396/07/15 تعداد پست: 19183 واقعا من هر روز صبحمو با فحش به ارواح چینیها و زنده هاشون شروع میکنم شبم باز فحش میدم خوابم میبره دیگه هیچی نمیدونم من خسته شدم کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان
zizimp عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 1169 مگ چ میکنه آدم گاهی آنقدر تنها می شود وبا خودش حرف میزند که تبدیل می شود به دو نفر ... ؛)
banafshi عضویت: 1398/12/02 تعداد پست: 5754 کرونای لنتی نمیره هم راحت شیم خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹
adrina_1399 مدیر استارتر عضویت: 1399/02/26 تعداد پست: 5822 واقعا من هر روز صبحمو با فحش به ارواح چینیها و زنده هاشون شروع میکنم شبم باز فحش میدم خوابم میبره دی ... اره واقعا امسال استرس کرونا از یه طرف دعوا وجنگ سر رعایت بهداشتم از طرف دیگه پدرمو درآورد😭😭😭😭
satarebanooooo عضویت: 1398/09/03 تعداد پست: 582 منم دیگه کم آوردم.دیشب بعد عمری اینقدرشوهرم دیدحالم بده اصرار کردبریم یه دوری بزنیم.رفتم تاسرخیابون به غلط کردن افتادم .بچم ماسکش میومد پایین حرص میخوردم.دستشو میزد به جایی حرص میخوردم .زندگی زهرمون شده....ای خداااااخسته شدیم
harrypotter عضویت: 1398/06/22 تعداد پست: 250 مثل یکی از آشنایان ماکرونا دارهالبته از تنوع خفیف ظاهرا چون میتونه بره بیرون و کار کنه ماسک نمیزنه رعایت هم نمیکنه تا بقیه نگیرنتازه به زن و بچشم منتقل کرده😔😒
سپینودبانو عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 713 واقعا دیگه کلافه شدیم شوهر من هر وقت رعایت نکنه میگم به فکر پرستارا باش بنده خدا ها تو این گرما با ماسک و دستکش و لباس ایزوله ولی باز گوش نمی کرد تا اینکه امروز خبر فوت یکی از آشنا هارو شنید میشه برا حاجتم یه صلوات مهمونم کنین😘😘🥰🥰🥰
adrina_1399 مدیر استارتر عضویت: 1399/02/26 تعداد پست: 5822 مگ چ میکنه مثلا از سرکار اومده گفتم دستاتو بشور الکل بزن نهار بیارم بخوریم رفتم دسشویی اومدم دیگه یادم رفت ازش بپرسم شست یا نه نهار اوردم خوردیم یهو یادم افتاد گفتم دستاتو شستی ؟؟الکل زدی؟؟میگه نه خسته بودم😑😑باورکن گریم گرفت نشستم گریه کردم اصلا یه ذره فک نمیکنه زنم بارداره
hastisadat عضویت: 1399/02/13 تعداد پست: 10344 مثلا از سرکار اومده گفتم دستاتو بشور الکل بزن نهار بیارم بخوریم رفتم دسشویی اومدم دیگه یادم رفت ازش ... بابام اوایلش این مدلی بود عید عموم فوت کرد دیگه بابامم وسواس شده شدید همه رو نابود کرده ها
adrina_1399 مدیر استارتر عضویت: 1399/02/26 تعداد پست: 5822 مثل یکی از آشنایان ما کرونا داره البته از تنوع خفیف ظاهرا چون میتونه بره بیرون و کار کنه ما ... وای خدا دلش برا خودش نسوخته برا بقیه هم نمیسوزه معلوم نیس چند نفرو میخواد مبتلا کن این مردا اصلا شور بیخیالی رو درآوردن
banafshi عضویت: 1398/12/02 تعداد پست: 5754 مثل یکی از آشنایان ما کرونا داره البته از تنوع خفیف ظاهرا چون میتونه بره بیرون و کار کنه ما ... واییییی😢😢 خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹
adrina_1399 مدیر استارتر عضویت: 1399/02/26 تعداد پست: 5822 بابام اوایلش این مدلی بود عید عموم فوت کرد دیگه بابامم وسواس شده شدید همه رو نابود کرد ... خدا رحمتش کنه انگار شوهرمنم باید مرگ منو بچه شو ببینه بعد به خودش بیاد واقعا زندگیمونو جهنم کرده این کرونا خدا کنه زودترتموم شه