2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 25 پست
مثلا از سرکار اومده گفتم دستاتو بشور الکل بزن نهار بیارم بخوریم رفتم دسشویی اومدم دیگه یادم رفت ازش ...

خودت نمیتونی بری جلو در با ماسک بهش الکل بزنی بعد راهش بدی خونه

اونجور ک نمیشه خطرناکه 

اگر باز قبول نکرد احساساتیش کن 

بگو بخاطر منو بچم نکن با دو قطره اشک

آدم گاهی آنقدر تنها می شود وبا خودش حرف میزند که تبدیل می شود به دو نفر ... ؛)
وای خدا دلش برا خودش نسوخته برا بقیه هم نمیسوزه معلوم نیس چند نفرو میخواد مبتلا کن این مردا اصلا شور ...

من اهل بحث نیستم ولی وقتی بچش بهم گفت بابا بهم کرونا رو منتقل کرداااا قشنگ دلم آتیش گرفت 

به دختره گفتم اگه بابات به به آدم ناتوان کرونا بده اون بمیره خونش گردن باباته شرعا اونم ظاهرا مجبورش میکنه ماسک ببره با خودش

حالا میزنه یا نه الله اعلم!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا دیگه کلافه شدیم شوهر من هر وقت رعایت نکنه میگم به فکر پرستارا باش بنده خدا ها تو این گرما با م ...

وای خدا رحمتش کنه تازگیا بیشتر شده من که خیلی میترسم شوهرم خیلی بیخیاله آخرش منم میگیرم میمیرم راحت میشه😤😤😤تاحالام لطف خدا بوده نگرفتیم

من اهل بحث نیستم ولی وقتی بچش بهم گفت بابا بهم کرونا رو منتقل کرداااا قشنگ دلم آتیش گرفت  به د ...

خوبه عذاب وجدان نداره 😔😔😔ممکنه با این کارش باعث شه یه بچه بی پدر شه 😔😔

وای خدا رحمتش کنه تازگیا بیشتر شده من که خیلی میترسم شوهرم خیلی بیخیاله آخرش منم میگیرم میمیرم راحت ...

خدانکنه من خیلی رعایت میکنم دستامو بس که میشورم مثل دستای پیر زنا شده ولی دیگه افسرده شدم چند ماهه تفریحی جایی نرفتم 

میشه برا حاجتم یه صلوات مهمونم کنین😘😘🥰🥰🥰
خودت نمیتونی بری جلو در با ماسک بهش الکل بزنی بعد راهش بدی خونه اونجور ک نمیشه خطرناکه  اگر ب ...

قبلا همین کارو میکردم اصلا نمیزاشتم به در دست بزنه ولی خوب منم باردارم دیگه یواش یواش دارم سنگین میشم همیشه که نمیتونم اینکارو کنم یکی دوهفته اس دیگه سپردم به خودش ولی ....ماسکم دادم بزنه وقتی میاد خونه میبینم تو کیفشه 😔😔احساساتیشم کردم فایده نداشته یکی دو روز رعایت کرده بعدش بیخیال شده واقعا دیگه کم آوردم اونقد حرص وجوش خوردم واسترس کشیدم که خدا میدونه بچه قراره چه جوری بشه😭😭😭

خدانکنه من خیلی رعایت میکنم دستامو بس که میشورم مثل دستای پیر زنا شده ولی دیگه افسرده شدم چند ماهه ت ...

منم خیلی رعایت میکنم وخانواده خودمم خیلی رعایت میکنن همش از این میسوزم که حالا ما این همه رعایت میکنیم چه فایده آخرشم سر رعایت نکردن یه نفر جون خانواده خودمم به خطر میوفته 

قبلا همین کارو میکردم اصلا نمیزاشتم به در دست بزنه ولی خوب منم باردارم دیگه یواش یواش دارم سنگین میش ...

انشاالله مشکلت برطرف ‌شه عزیز دل ناراحت شدم 

از طرف من نی نیتو ببوس

انشالله 😔فدات شم عزیزم خیلی ممنون برام دعا کن

حتما عزیزم

امشب به نیتت زیارت عاشورا میخونم

انشاالله مشکلت برطرف بشه