2777
2789
عنوان

حرکت جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 34 پست
شیرین خوردم یه عالمه اما خیلی ضعیف شده تکوناش دارم میمیرم.شوهرمم میگه هیچی نیس نمی خواد بری دکتر.بخد ...

ای جانم عزیزم ان شاالله ک چیزی نیست

خب برو سونوگرافی .ارزش داره خیالت راحت میشه

❤❤❤❤❤❤ترک قیزلارین سالیقینا❤❤❤❤❤❤❤❤
شیرین خوردم یه عالمه اما خیلی ضعیف شده تکوناش دارم میمیرم.شوهرمم میگه هیچی نیس نمی خواد بری دکتر.بخد ...

عزیز دلم نمیخواد چیه

انشالله که هیچی نیس فقط حساس شدی یکم

برو دکتر بزار خیالت راحت شه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😐😐😐😐😐😐

😓😓😓میگما از کی سیسمونی بخرم؟؟؟😍

به حکمتش دل بسپـــــــار  خدایا عاشقتم لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین😍ایشالا حاجت روا شین😚😚😚😚😚پسرقشنگم درتاریخ ۹۹/۹/۹صحیح وسالم توبغلمه😍خوش اومدی پسرم خداحفظت کنه واسم😍ایشالا خدا ب همه منتظرا یه نینی گوگولی بده

اگه یهو کم شدن برو برا نوار قلب عزیزم تا خیالت راحت شه.حرکت مهمه

هفته چندمید؟

21😍

به حکمتش دل بسپـــــــار  خدایا عاشقتم لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین😍ایشالا حاجت روا شین😚😚😚😚😚پسرقشنگم درتاریخ ۹۹/۹/۹صحیح وسالم توبغلمه😍خوش اومدی پسرم خداحفظت کنه واسم😍ایشالا خدا ب همه منتظرا یه نینی گوگولی بده
ولی همون بهتر نگفتن هی بهش فکر میکردم دلشوره میگرفتم😂

دقیقا😍😀😀😀😆😆😆

😕😕معمولا تو غربالگری میگن 

من از اول حرکتاشو همونجا احساس می کنم طول سرویکسم ۴۲ 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

من ک بچم دوروزه کم ضربه میزنه اصن تکوناشو حس نمیکنم انقدر دیشب گریه کردم ک بالا اوردم حالم بده هی فک ...

ای خدا چرا خودتو الکی زجر میدی من هفته 12 بند ناف دور گردن جنین دیده شد خودمو نباختم همش میگفتم خدا خودش نگهدار باشه 18 هفته رفتم گفتن بند ناف دیگه دور گردنش نیست اما طول کانال سرویکسم 30 هست بازم توکل کردم بخدا چون تا خدا نخواد اتفاقی هم نمیوفته مثبت فکر کن انشأالله مشکلی نیست

خدایا مراقب عزیزانم باش❤
جنسیتش چیه فسقلی

پسر..شما خریدین؟