بارانا۶۸ مدیر عضویت: 1397/06/26 تعداد پست: 226 عنوان حرکت جنین | مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 34 پست من ۲۶ هفته ام امروز همش احساس میکنم بچه به مثانم ضربه میزنه حس میکنم تو واژنم ضربه میخوره ۱۸هفته که رفتم سونو طول سرویکسم ۳۸ بود الان یعنی کمتر شده؟؟کسی بوده مشکل منوداشته باشع استرس گرفتم 1399/04/23 | 18:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نادریم عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 1055 نه هنوز 😐 دیر نمیشه؟؟؟ به حکمتش دل بسپـــــــار خدایا عاشقتم لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین😍ایشالا حاجت روا شین😚😚😚😚😚پسرقشنگم درتاریخ ۹۹/۹/۹صحیح وسالم توبغلمه😍خوش اومدی پسرم خداحفظت کنه واسم😍ایشالا خدا ب همه منتظرا یه نینی گوگولی بده
پرویزوپونه عضویت: 1398/11/25 تعداد پست: 1817 نگران نباش منم بعضی وقتا تو مثانه ام یا تو لگنم احساس میکنم یکم استراحت می کنم بعدش قشنگ میبینم انگار رفته بالاتر خدایا خیلی خسته ام 😔😔😔
بارانا۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/26 تعداد پست: 226 شیرین خوردم یه عالمه اما خیلی ضعیف شده تکوناش دارم میمیرم.شوهرمم میگه هیچی نیس نمی خواد بری دکتر.بخد ... سلام عزیزم رفتی دکتر تکونای بچت بهتر شد؟؟
مروارید_جذابه_بعضیا عضویت: 1399/04/14 تعداد پست: 5701 سلام عزیزم رفتی دکتر تکونای بچت بهتر شد؟؟ سلام عزیزم خوبی؟اره خوب شد دکتر گف گاهی بچه خسته س و حوصله نداره😁😍😂بعدم گفت از یه ماهی به بعد تو بعضیا بچه تکوناش کم میشه اما هدفدار من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم،تا دیگه حرفشونو ادامه ندن😏