2777
2789
عنوان

کیست هموراژیک

4505 بازدید | 34 پست

سلام دوستان

کسی میدونه علائم این کیست چیه من کیست دارم یه هفته س خونریزی دارم ولی چون درد ندارم دکتر گفت درد گرفتی بیا نشونه ی ترکیدنه ینی الان خونریزیام عادیه؟

بهم قرض دوفاستون و پروژسترون داده بود؛اینم بگم اصلا بهم نگفت کیستت از چه نوعیه نمیدونم حالا چیکار کنم 

ممنون میشم  اگه می دونین جوابم بدین 

به نظرتون دکترم عوض کنم؟

نوعشو گفته دیگه هموراژیک ...!

چن میکه؟؟

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کیست هموراژیک من داشتم ی کیسته که ابعادش متفاوته و داخلش خونه ...مال من خیلی بزرگ بود و ترکید و وااااقعا مرگو ب چش دیدم و مردم و زنده شدم و خونریزی داخلی کردم چون ۹ سانت بود .....باید بدونی چند سانته ...عمل شکمی باز کردم و ۴ کیسه خون زدن بهم ..دوماه طول کشید تا بتونم قدمو راس کنم و راه برم ...

اما بعدش ی سال رفتم دکار و هزاران دارو ......اخرش میدونی با چی خوب شدم با بومادران و فراسیون 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍

از کجا فهمیدی هموراژیکه ؟سونو دادی ؟؟؟عکس سونو تو بده تا بگم چه وضعی هستی 

از کجا فهمیدی هموراژیکه ؟سونو دادی ؟؟؟عکس سونو تو بده تا بگم چه وضعی هستی 

از نت خوندم گفتم چون خونریزی دارم شاید از اونه در واقعه به خودم امیدوراری دادم الان میفرستم ممنون عزیزم 

قرص جلو گیری داد دوفاستون داد پروژسترون داد

مدروکسی داد کلومیفن داد و داستینکس داد ...اوابوست و هزار کوفت دیگه چند میلیون خرج کردم و اخرم حتی بعد عمل کیسته سر جاش بود ۱۵ روز بعد مث ی قارچ سمی!!!!و فقط ماه ب ماه بزرگ کوچیک میشد 

عرق بومادران گرفتم با عرق فراسیون و روزی از هر دو ی استکان میخوردم صبا ناشتا از ۵ پریود تا شروع پریود بعدی ...کیسته ب طور کلی رفت !!!و بعد یک ماه هم باردار شدم .

از نت خوندم گفتم چون خونریزی دارم شاید از اونه در واقعه به خودم امیدوراری دادم الان میفرستم ممنون عز ...

انکاع مختلف داره کیست ساده کیست هموراژیک کیست اندومتریوز کیست شکلاتی کیست درمویید کیست که داخلش استخونه 

قرص جلو گیری داد دوفاستون داد پروژسترون داد مدروکسی داد کلومیفن داد و داستینکس داد ...اوابوست و هزا ...

خداروشکر،من چون خونریزی بدون درد داشتم گفتم شاید هموراژیکه چون سپتوم تو سونو نوشته خیلی ترسیدم دکترم چیزی نگفت اصلا

شما خونریزی داشتین؟من یه هفته س خونریزی دارم کلم بروکلی میخورم از ترسم خیلی غذاها نمیخورم

۶ سانته تقریبا بزرگه ...و درصورت ترکیدن خیلی درد ناک خواهد بود احتمال زیاد ...نوعش هم فعلا ساده اس ...

اصلااااا حرکتای یهویی نکن چیز سنگین بلند نکن بپر بپر نکن کلا فکر کن حامله ای با بمب ب کمرت بستی رابطه جنسی اروم ....مال من موقع رابطه ترکید از ضربه 

خداروشکر،من چون خونریزی بدون درد داشتم گفتم شاید هموراژیکه چون سپتوم تو سونو نوشته خیلی ترسیدم دکترم ...

سردی نخور اصلا که بدتر میکنه ووورازیانه هم نخور اصلا ...

به نظر من همون دوتا عرقو بگیر بخور بهتره داروی دکتره 

انکاع مختلف داره کیست ساده کیست هموراژیک کیست اندومتریوز کیست شکلاتی کیست درمویید کیست که داخلش استخ ...

همه ش خوندم هموراژیک چون از همه بی خطرتره گفتم شاید برا منم از اونه😢😢میترسم بچه دار نشم خیرسرم اقدام بودم

همه ش خوندم هموراژیک چون از همه بی خطرتره گفتم شاید برا منم از اونه😢😢میترسم بچه دار نشم خیرسرم اقد ...

بی خطره همین هموراژیک منو تا مرز کما و مرگ برد ....هموگلوبینم صب ۱۱ بود عصر ساعت ۷ ...شده بود ۴ !!!!همرو مکیده بود ریخته بود تو شکمم