2777
2789
عنوان

کیست هموراژیک

| مشاهده متن کامل بحث + 4644 بازدید | 34 پست
۶ سانته تقریبا بزرگه ...و درصورت ترکیدن خیلی درد ناک خواهد بود احتمال زیاد ...نوعش هم فعلا ساده اس . ...

بیچاره شوهرم همه ی کارام میکنه رابطه هم اصلا نداریم همون

فقط نزااااار بترکه چون بالای ۴ سانته حتی اگه اتفاقی هم نیوفته چون بزرگه خیییلی درد میکشی در حد زایمان طبیعی 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سردی نخور اصلا که بدتر میکنه ووورازیانه هم نخور اصلا ... به نظر من همون دوتا عرقو بگیر بخور بهتره د ...

ممنون عزیزم حمتا میگیرم پس خونریام زیاده میترسم پری نشم دکتر بهم قرض جلوگیری مارولین داد

بی خطره همین هموراژیک منو تا مرز کما و مرگ برد ....هموگلوبینم صب ۱۱ بود عصر ساعت ۷ ...شده بود ۴ !!!! ...

واای خیلی بده من شب یه درد بدی گرفتم داشتم میمردم صبشم خونریزی کردم دکتر گفت نترکیده ولی خیلی بد بود ینی به غلط کردن افتاده بودم پریودیام هم همیشه درد اندازه ی مردن دارم

ممنون عزیزم حمتا میگیرم پس خونریام زیاده میترسم پری نشم دکتر بهم قرض جلوگیری مارولین داد

هر دارویی بگی خوردم دوسال اقدام بودم و جوونی و پولم مراکز ناباروری از بین رفت اخر سرم با عرق خوب شدم ...فقط کاش ی ازمایش پرولاکتینم بدی ..چون بالا بودن اونم هم باعث کیست میشه هم نمیزاره حامله بشی 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
هر دارویی بگی خوردم دوسال اقدام بودم و جوونی و پولم مراکز ناباروری از بین رفت اخر سرم با عرق خوب شدم ...

ممنون عزیزم انشالله هر چی از خدا میخوای بهت بده😙😙😘😘

ممنون عزیزم انشالله هر چی از خدا میخوای بهت بده😙😙😘😘

قربونت .فقط اگه دردت گرفت حتما برو دکتر و سونو چون اگه مث من ب امید خوب شدن بمونی خونه احتمال خونزیزی داخلی داره و میشه درد بزرگ 

قربونت .فقط اگه دردت گرفت حتما برو دکتر و سونو چون اگه مث من ب امید خوب شدن بمونی خونه احتمال خونزیز ...

باور کن فکرم همونه نمیرم دکتر دعوام میکنن دکتر نمیری😑

ممنون عزیزم

باور کن فکرم همونه نمیرم دکتر دعوام میکنن دکتر نمیری😑 ممنون عزیزم

منشب دردم گرفت منتظر موندم که خوب شم تاصب موندم و در و دیوار و گاز زدم صب ساعت ۷ شوهرم بیدار شد وضعمو دید برد بیماستان  و از اونجا ی بیمارستان  دیگه و اسیری ساعت ۷ عصر عملم کردن با احتمال کما و اینا 

منشب دردم گرفت منتظر موندم که خوب شم تاصب موندم و در و دیوار و گاز زدم صب ساعت ۷ شوهرم بیدار شد وضعم ...

انشالله دیگه پات بیمارستان به حز خوشی و نی نی باز نشه می فهمم عزیزم من خودم یه بار سقط داشتم یه بارم پام دوبار جراحی کردن ینی چند ماه پام نمیتونستم تکون بدم با خودم میگم چرا انقد بلا سر من میاد تازه پام خوب شده بود نی نی دلم میخ است بازم خداروشکر میکنم که خانواده م پیشم هستم

کیست هموراژیک من داشتم ی کیسته که ابعادش متفاوته و داخلش خونه ...مال من خیلی بزرگ بود و ترکید و وااا ...

سلام گلم دیروز دکتر سونو بمن گفت کیست هموراژیک 45*36 داری خیلی بزرگه؟ نگرانم ای یو ای شدم خیرسرم...از کی و چطوری فراسیون و بومادران بخوردم؟

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم