نمیدونم چرا حس میکنم خانواده همسرم درحد خانواده من نیستن ؟خانواده خودم وضعشون خیلی خوبه و به ماهم کمک میکنن اما خانواده همسرم متوسطن و کمک میکنن اما از خانواده خودم کمتره کمکاشون اما خود همسرم وضعش خداروشکر خوبه .
این فکرا رو شیطون تو سرت انداخته.... به خاطر مال دنیا کسیو پایین تر و کسیو بالاتر ببینیم واقعا وحشتناکه.... ما اگه سلام کردنمون با دارا و ندار متفاوت باشه و ندار دلش بشکنه آتیشی تو زندگیمون میوفته که خود خدا هم رحم نمی کنه... هروقت همچین فکرایی اومد تو سرت سریع استغفار کن... شیطونم اذیت کن... بلند شو دو رکعت نماز برای سلامتی و فرج صاحب الزمان بخون... خود شیطون بیخیالت میشه.
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
بی خیال عزیزم ،من هر دوطرف بهمون کمک می کنن ولی خودم دلم نمیاد هیچ کدوم کمک کنه ،این همه خودشون زحمت می کشن بدن به ما ؟؟؟هر چقدر هم اضافه باشه ،البته الان ما اوضاعمون خوب نیست ،خوب بشه از هیچ کدوم قبول نمی کنم 😔😔
برای مادر شدنم صلوات بفرستین لطفا♥️♥️♥️♥️♥️♥️مامانت قربونت بره زودتر بیا 😍😍😍لطفا برای رو به راه شدن زندگیم وآرامشم صلوات بفرستین