2777
2789
عنوان

کمکم کنید

65 بازدید | 6 پست

نمیدونم چرا حس میکنم خانواده همسرم درحد خانواده من نیستن ؟خانواده خودم وضعشون خیلی خوبه و به ماهم کمک میکنن اما خانواده همسرم متوسطن و کمک میکنن اما از خانواده خودم کمتره کمکاشون اما خود همسرم وضعش خداروشکر خوبه .

این فکرا رو شیطون تو سرت انداخته.... به خاطر مال دنیا کسیو پایین تر و کسیو بالاتر ببینیم واقعا وحشتناکه.... ما اگه سلام کردنمون با دارا و ندار متفاوت باشه و ندار دلش بشکنه آتیشی تو زندگیمون میوفته که خود خدا هم رحم نمی کنه... هروقت همچین فکرایی اومد تو سرت سریع استغفار کن... شیطونم اذیت کن... بلند شو دو رکعت نماز برای سلامتی و فرج صاحب الزمان بخون... خود شیطون بیخیالت میشه. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بی خیال عزیزم ،من هر دوطرف بهمون کمک می کنن ولی خودم دلم نمیاد هیچ کدوم کمک کنه ،این همه خودشون زحمت می کشن بدن به ما ؟؟؟هر چقدر هم اضافه باشه ،البته الان ما اوضاعمون خوب نیست ،خوب بشه از هیچ کدوم قبول نمی کنم 😔😔

برای مادر شدنم صلوات بفرستین لطفا♥️♥️♥️♥️♥️♥️مامانت قربونت بره زودتر بیا 😍😍😍لطفا برای رو به راه شدن زندگیم وآرامشم صلوات بفرستین