2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ماهم‌ یه جوری هست که اگه عروس بهترین جهازم داشته باشه آخر حرف در میاد از توش 

ولشون کن بابا خیلیا از حسودیشونه مهم اینه که سلیقه خودته دوسش داری ایشالا به شادی استفاده کنی 

من چون خانواده خودم و شوهرم پر جمعیته ظرف برا مهمون ۳۰گرفتم با شش نفره دم دستی 

خوبه مبارکه عزیزم

همه دخترا حداقل یه بارپرسیدن "چرا"؟؟؟                                  وشنیدن چون تودختری !                                                       همینقدرتلخ ...
همتون😂

من هرچقد بتونم میخرم نتونم نمیخرم مارسم جهاز نداریم اینم ازبزرگی مامان بابامه میخرن برام 

همه دخترا حداقل یه بارپرسیدن "چرا"؟؟؟                                  وشنیدن چون تودختری !                                                       همینقدرتلخ ...
چه قدر دلم می گیره این تاپیکارو می خونم از بچگی مامانم هی جاهاز خرید منم دیدم از شوهر خبری نیست همرو ...

حالا من حسرته اینو میخورم مامانم فقط به نگاه به وسیله هایی که خودم میخرم بندازه و ذوق کنه

واقعا ؟؟،کدوم شهری

آذدبایجان غربیم عزیزم کوردم

اینجاهمه چی پای داماده از خونه وسایلاش کامل و همه طلاهارم باید بخره خخخ

آذدبایجان غربیم عزیزم کوردم

اها شنیده بودم کردا رسم جهاز ندارن ولی ما همه چیز رو خانواده عروس باید بخره داماد فقط یه دست رختخاب میاره با خودش

عشقا میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستید
من هرچقد بتونم میخرم نتونم نمیخرم مارسم جهاز نداریم اینم ازبزرگی مامان بابامه میخرن برام 

خوب کاری میکنی به خانوادت فشار نیار منم اگه خانوادم میخواستن بخرن هیچ فشاری بهشون نمیاوردم الانم هر چی میخرم خودم دارم میخرم ادم برا چی خانوادشو بزاره تو منگنه 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز