2821
2789

منم از هر وسیله ای هر مارکی خوشم بیاد میخرم مثلا ابمیوه گیری اسیاب و مخلوط کنم دلمونتی سرخ کنم برینا چرخ گوشتم پاناسونیک جارو میخوام فیلیپس یا بوش بخرم بقیه هم هنوز نخریدم یخچال ساید دوو ظرفشویی کندی و...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره همه رسم دارن ماهم داریم در حد دیدن جهاز ولی رسم خوبی نیست  دخترو میدن پول خونه زندگیشم بدن؟ ...

اره منم یخچال تی وی لباسشویی نمیبرم چخبره اونم یچی بخره تواین گرونی همش ک نباید ما بخریم

همه دخترا حداقل یه بارپرسیدن "چرا"؟؟؟                                  وشنیدن چون تودختری !                                                       همینقدرتلخ ...
منم از هر وسیله ای هر مارکی خوشم بیاد میخرم مثلا ابمیوه گیری اسیاب و مخلوط کنم دلمونتی سرخ کنم برینا ...

من هر کدوم یه مارک برداشتم چون آقاهه گفت هر مارکی تمام وسایلش خوب نیست

عشقا میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستید
اره منم یخچال تی وی لباسشویی نمیبرم چخبره اونم یچی بخره تواین گرونی همش ک نباید ما بخریم

من به شخصه دیدم چه جهیزیه لوکسی فامیل ما دادن پسره تو خرج عروسیم خسیس بازی در میاورد ! همیشه هم با مامانم بحث داریم که من جهاز نمیخوام اون میگه آبرومون میره 🤦🏻‍♀️

عکس اپلود نمیشه چرا

همه دخترا حداقل یه بارپرسیدن "چرا"؟؟؟                                  وشنیدن چون تودختری !                                                       همینقدرتلخ ...
من به شخصه دیدم چه جهیزیه لوکسی فامیل ما دادن پسره تو خرج عروسیم خسیس بازی در میاورد ! همیشه هم با م ...

ماهم‌ یه جوری هست که اگه عروس بهترین جهازم داشته باشه آخر حرف در میاد از توش 

من به شخصه دیدم چه جهیزیه لوکسی فامیل ما دادن پسره تو خرج عروسیم خسیس بازی در میاورد ! همیشه هم با م ...

اره دقیقا باید بهشون مسئولیت داد

سایت خرابه 

اره 

توظرفات چن نفرست چجوری گرفتی باقیمت

شما با چقدر پول میخوای جمعش کنی؟

کی؟

اره  توظرفات چن نفرست چجوری گرفتی باقیمت

من چون خانواده خودم و شوهرم پر جمعیته ظرف برا مهمون ۳۰گرفتم با شش نفره دم دستی 

اره همه رسم دارن ماهم داریم در حد دیدن جهاز ولی رسم خوبی نیست  دخترو میدن پول خونه زندگیشم بدن؟ ...

اره واقعا من که سه تا تیکه گذاشتم پا شوهرم تا بهتریناشو بخریم اگه میخواستم همه رو خودم بخرم باید چیزا ارزون تر میخریدم اصلا خیلی سخته همه چیز با دختر باشه

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز