2777
2789
دردش کلافه کننده نیست گاهی وقتا تیر می‌کشه ول می‌کنه  ولی نوکش درد می‌کنه

جالبه برای من از ۱۳ یا ۱۴ روز قبل شروع به سنگینی و درد کرد جوری که چند روز که گذشت کلافه شدم‌ فکر کردم‌حتما ۲ یا ۳ روز مونده به پری رفتم تقویم‌ نگاه کنم ببینم نزدیکه یا نه و کی پریود میشم راحت شم و با کمال تعجب دیدم ۱۱ روز به پری بعدیم‌مونده چشمام اینطوری شده بود 🙄🙄🙄 ، بعد عزا گرفتم‌یعنی باید ۱۱ روز صبر کنم ( چون ناخواسته بود و اصلا فکرشم‌نمیکردم حامله باشم با قرص اورژانسی حامله شده بودم ) و ۲ روز بعد تاخیر تازه بی بی زدم دیدم‌بعلللههههههه

و یه موضوع دیگه من لقاحم‌زودتر از موعد بود برای همین زودتر درد گرفته بود

سپاس خدای را که به من محبت میکند در حالی که به من احتیاجی ندارد ❤🌹❤ شکرت خدای خوبم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره اقدامم این ماه آمپول hcg  زدم  دور روز از پریودیم گذشته  تا چند روز قبل مثلا زی ...

یه تست بزن

من خودم خیلی نوک سینه هام درد میکردم

هنوزم که تو ماه چهارمم یه وقتایی بد درد میگیره

آنجا که راه نیست، خدا راه می گشاید😍امروز 30 خرداد99، من صدای قلب کوچولوت رو شنیدم جان مادر❤❤❤واسه سلامت نی نیم یه صلوات میفرستین؟😚
چهار روز قبل آزمایش دادم بتا 10بود دوباره 48ساعت بعدش تکرار کردم باز 10بود لکه بینی خیلی کم 

انشاالله خیره

منم اقدامم العان ده روز ب پری مونده دل دردو کمردردشدیدگرفتم و ترشحات خونی نمیدونم چم شده

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  
جالبه برای من از ۱۳ یا ۱۴ روز قبل شروع به سنگینی و درد کرد جوری که چند روز که گذشت کلافه شدم‌ فکر کر ...

من فقط احساس پری دارم و تنگی نفس ی کمی ک غذا میخورم حس میکنم میخام منفجر بشم و انگار شکمم باد میشه اما غذا کم میخورم

انشاالله خیره منم اقدامم العان ده روز ب پری مونده دل دردو کمردردشدیدگرفتم و ترشحات خونی نمیدونم چم ...

من تا قبل از موعدم علائم داشتم از دل درد و کمر درد پری 

ولی الان هیییچ علائمی ندارم

من تا قبل از موعدم علائم داشتم از دل درد و کمر درد پری  ولی الان هیییچ علائمی ندارم

احتمال اینکه باردارباشی خییییییلی زیاده

انشاالله ک هستی چ صبری داری برودوباره بی بی بزن

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  
خب پس دوباره بزن .اگر باردار بودی سریع وقت دکتر بگیری بری چک بشی .بچه نعمت و هدیه خداست باید مراقبش ...

مطمئنم نیستم باردار باشم بدجور شدم 

من پنجشنبه و شنبه گذشته آزمایش دادم هر بار عدد بتا 10بوده رنج آزمایشگاه 30یعنی منفی 

هنوزم پری نشدم

من فقط احساس پری دارم و تنگی نفس ی کمی ک غذا میخورم حس میکنم میخام منفجر بشم و انگار شکمم باد میشه ا ...

انشاله بارداری عزیزم ولی بدون استرس و تشویش سمه برای بارداری ، بیخیال باش و توکل کن به خدا اون بهترینا رو برات میخواد که یکی از بزرگترین لطف هاش قرار دادن بچه سالم و صالح تو بهترین زمان تو زندگیته مطمعن باش

سپاس خدای را که به من محبت میکند در حالی که به من احتیاجی ندارد ❤🌹❤ شکرت خدای خوبم
انشاله بارداری عزیزم ولی بدون استرس و تشویش سمه برای بارداری ، بیخیال باش و توکل کن به خدا اون بهتری ...

ان شا الله خدا برام خواسته باشه 

و دوباره لطفشو بهم نشون داده باشه 

من یک بار سقط داشتم و چند ساله اقدامم